Mergi direct la conținut »
Transformarea unei actrițe din Argentina. Ce intervenție chirurgicală și-a făcut după ce a slăbit 43 de kilograme Galerie foto
4imagini
Entertainment Libertatea > Entertainment > Transformarea unei actrițe din Argentina. Ce intervenție chirurgicală și-a făcut după ce a slăbit 43 de kilograme

Transformarea unei actrițe din Argentina. Ce intervenție chirurgicală și-a făcut după ce a slăbit 43 de kilograme

Actrița argentiniană Juana Repetto a trecut printr-o transformare incredibilă. vedeta a slăbit 43 de kilograme, iar acum și-a făcut o operație la sâni, informează elsol.com.ar.

De Daria Maria Diaconu,

Juana Repetto, în vârstă de 31 de ani, a trecut, în ultima perioadă de timp, prin mari schimbări din punct de vedere fizic.

Aceasta a slăbit 43 de kilograme după ce a devenit mămica unui băiețel, Toro. Acum, după ce a scăpat de kilogramele în plus, dar și după ce și-a alăptat fiul timp de trei ani, actrița din Argentina a decis să își facă o intervenție chirurgicală la sâni, nemulțumită de aspectul bustului său, relatează elsol.com.ar.

„Trebuia să rezov problema aceasta după ce am slăbit 43 de kilograme și după trei ani de alăptat. Nu mi-ai făcut sânii mari, sunt normali. Bustul meu e chiar mai mic ca înainte de a-al avea pe Toro”, a povestit vedeta pe rețelele de socializare.

Juana Repetto a explicat și cum a decurs intervenția estetică:

„Operația a durat o oră și jumătate. Am fost operată după 17:30 și la ora 22:30 eram acasă cu mama, care m-a ajutat cu Torito. Asta a fost tot”.

FOTO: Instagram

Close
Închide
  Close