Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Trupa Albatros se întoarce! Interpreții nemuritorului hit “S-a mărit armata” se relansează într-o nouă componență

Trupa Albatros se întoarce! Interpreții nemuritorului hit “S-a mărit armata” se relansează într-o nouă componență

Veste bună pentru fanii trupei Albatros! Interpreții celebrului hit, fredonat de generații - “S-a mărit armata” - au hotărât să revină în atenția publicului, după o pauză de mai bine de două decenii. De data aceasta, într-o altă componență și cu alt stil muzical.

De Florian Gheorghe,

Albatros, prima formație de succes în anii de după 89, revine, după 25 de ani, spre bucuria tuturor celor care le-au fredonat hiturile. Nostalgia publicului pentru repertoriul timpuriu de muzică de petrecere i-a convins pe Cristian Lepădat și pe Marian Melcescu, muzicanții care au făcut istorie în aceea perioadă, să reia spectacolele publice.

Un prim eveniment va avea loc în București, la o mare berărie, dar fără solista alături de care au cunoscut, initial, succesul, Cristea Iolanda, pe atunci cunoscută drept Naste din Berceni. După ce și-au scimbat componența de mai multe ori, noul Albatros revine în formula Alexandra Stone, Denise Iurașcu, Caragea Bogdan și Alex Roșu și se alătură grupurilor “reactivate” la cererea publicului, categorie din care mai fac parte și Generic sau Azur. De altfel, Albatros s-a întors la titulatura de bază în urmă cu câțiva ani, dar a preferat să activeze mai mult în spațiul privat, prestând la restaurante, nunți și evenimente private.

Acum cânta mai multe genuri muzicale

Dacă, în anii 90, popularitatea grupului era una colosală, întrucât susțineau chiar și trei spectacole pe zi, în același loc, astăzi, foștii regi ai petrecerilor își reîncearcă șansele atât în rândul publicului fidel, ci și aborând și alte genuri muzicale. “Componenţa s-a schimbat deoarece stilul de muzică pe care îl abordam acum este diferit. Ca instrumentişti, în trupa actuală am rămas, de la începturi, eu şi Marian Melcescu. Tinerii soliști aduc un plus de profesionalism şi – credem noi – un show de excepţie. Cerinţele au crescut şi necesitatea interpretării mai multor genuri. Practic, cântăm mai ulte genuri muzicale şi reuşim să transformăm orice apariţie într-un adevărat spectacol”, ne spune Cristian Lapădat, care va fi pe scenă, pe 8 februarie, într-o mare sală de evenimente din București.

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”
Recomandări

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”

 

Concert în care nu vor uita de marile lor succese, melodiile ce se auzeau în orice unitate militară și care au devenit, după Revoluție, mai populare decât cântecele patriotice. ”Au fost melodii ce s-au bucurat de un succes remarcabil. Oamenii îşi aduc aminte cu drag de ele şi acum le cântăm la cerere. Sunt melodii nostalgice care trezesc amintiri şi sentimente ale acelor vremuri”, adaugă Cristian Lepădat. Înființată în 1990, formația Albastros a avut o ascensiune spectaculoasă datorită genului muzical nou pe care l-au abordat.

Close
Închide
  Close