MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

Un clarvăzător ”a vorbit” cu spiritul tatălui Elodiei: ” Fiica mea a murit tăiată cu flexul”

Distribuie

Polițistul nu a acționat singur în săvârșirea acestei crime, susține clarvăzătorul, ci a avut un complice pe care îl avea la mână.
”Au tăiat-o pe fiica mea. Au tăiat-o cu un flex de tăiat cărămida care are o roată rotundă de tip polizor și cu mâner negru pe dreapta. Și o taie. Au tăiat-o de la jumătate. A ieșit foarte mult sânge. A trecut cu flexul peste coaste.
Capul l-au tăiat primul ca să nu poată fi recunoscut. L-au băgat în var nestins, către Râșnov. E munte, e pădure, sunt lemne și foc. Capul ei e acum cenușă. Eu știu că fata mea a fost ucisă de Cioacă. Și eu am murit din cauza lui. Complicele este înalt, chel, între 35-40 de ani, alcoolic, a luat de la Cioacă o sumă de 150 de euro sau lei. Nu îmi dau bine seama. Nu lucra.
Era un infractor pe care-l avea la mână cu ceva. Nu-l arestase, dar îl avea la mână. Numele? Mihai ? Căsătorit și are 2 copii. O bate pe nevastă. E țigan. Era urmărit într-un dosar de către Cioacă, el era polițistul de caz.Corpul i l-au aruncat în 5 direcții diferite. L-au tăiat în bucăți de a latul-lungul. Capul e ascuns mai tare decât trupul pentru că nu trebuia găsit în nici un fel chiar dacă se găseau fragmente de trup.
O bucată într-o pungă neagră, pe fundul unui cavou care se putea mișca. O apasă acolo pe fiica mea. Nu e un nume românesc deasupra cavoului. Cinci bucăți au fost în total: trei a luat el și doi celălalt. Știu fiecare unde le au pus. De aceea, trebuie neapărat căutat complicele”, sunt spusele spiritistului care ar fi intrat în contact cu Dumitru Ghinescu, tatăl Elodiei, conform site-ului exclusivevip.ro.
 

Citește mai multe despre Elodia Ghinescu pe Libertatea.

Comentarii