Mergi direct la conținut »
FOTO | Valentina Pelinel, ținută incredibilă la cununia civilă. Cât au costat sandalele pe care le-a purtat Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Valentina Pelinel, ținută incredibilă la cununia civilă. Cât au costat sandalele pe care le-a purtat

FOTO | Valentina Pelinel, ținută incredibilă la cununia civilă. Cât au costat sandalele pe care le-a purtat

Vedeta care este recunoscută pentru stilul ei vestimentar aparte, a avut o apariție de zile mari la la Starea Civilă de la Primăria Voluntari, acolo unde s-a cununat civil cu Cristi Borcea. 

Valentina Pelinel a purtat o rochie senzațională, de culoare roșie, accesoristă cu o pereche de cercei creați de Iulia Albu.

Ținuta a fost completată de o pereche de sandale Jimmy Choo. Sandalele strălucitoare purtate de Valentina Pelinel la cununia civilă cu Cristi Borcea costă 595 de euro.

Cristi Borcea nu s-a lăsat mai prejos, arătând elegant în costum închis la culoare, de culoare bleumarin, asortându-se astfel cu băiețelul lui, Milan.

Tot astăzi, Pelinel a anunțat că este însărcinată cu gemeni. Despre momentul în care copiii au fost concepuți, a vorbit fostul președinte al clubului Dinamo.

FOTO: Adrian Manolache

Copiii din clasa a VI-a învață să facă dezacorduri, „mulțumită” chiar manualului de Română. Ce alte greșeli colosale mai apar în carte


 

Close
Închide
  Close