MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 15:19

Victor Slav n-are nicio putere în fața fiicei lui. „Îl ia și face ce vrea, își pune ce vrea ea”

Distribuie

Victor Slav a mărturisit ce problemă are cu Sofia natalia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu.

 

Ca mai toți copiii, și Sofia Natalia este atrasă de tehnologie. Deși are numai doi ani, fiica lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu este atrasă de telefonul mobil.

Dezvăluirea a fost făcută de Victor Slav la emisiunea „Vulturii de noapte” pe care acesta o moderează la Kanal D alături d Cătălin Cazacu și de coregraful Bursucu.

„A mea are doi ani şi spune „Fon, vreau fon” şi ia telefonul şi face ce vrea, îşi pune ce vrea ea”, a povestit şi Victor Slav despre fiica pe care o are cu Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul acesta. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au grijă ca fiicei lor, Sofia Natalia, să nu-i lipsească nimic. Însă, în ceea ce privește cheltuielile pentru creșterea și îngrijirea micuței, cea care contribuie cu mai mulți bani este Bianca Drăgușanu. Suma pe care Victor Slav o scoate lunar din buzunar pentru fiica lui este de 500 de euro.

Citește și: REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în ghetuţe 50 de lei şi un lego

 

Citește mai multe despre sofia natalia, dezvaluiri și Telefon pe Libertatea.

Comentarii