Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Andreeas Petrescu e dependent de Augusta Lazarov:
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Andreeas Petrescu e dependent de Augusta Lazarov: "Îmi dă energie pozitivă. Nu e genul de nevastă care vine să controleze!"

VIDEO/ Andreeas Petrescu e dependent de Augusta Lazarov: „Îmi dă energie pozitivă. Nu e genul de nevastă care vine să controleze!”

Andreas Petrescu s-a obișnuit ca partenera lui de viață, Augusta Lazarov, să fie în sală la spectacolele în care joacă sau să îi audă vocea la telefon sau să primească un mesaj de la ea. "E foarte important să o simt acolo, asta a fost de la început", a precizat actorul.

De Andreea Romaniuc Archip,

Augusta Lazarov vine des la teatru pentru a-i fi alături soțului ei, Andreas Petrescu. De dragul lui, aceasta a ajuns să vadă același spectacol de mai multe ori. Singurele situații care o împiedică să fie prezentă fizic în sală sunt legate de profesie sau de băiețelul lor, Lucas, dacă se confruntă cu vreo problemă de sănătate și rămâne acasă cu el.

„Rareori lipsește, o rog eu să vină sau cel puțin trebuie să mă sune înainte să intru în scenă. Dacă nu mă sună cu 3 minute înainte, o sun eu sau îi dau mesaj și eu scriu baftă pentru mine. S-a întâmplat o dată să nu îmi dea niciun semn pentru că avea o ședință și am simțit că o să fie prost spectacolul. Ea îmi dă energie pozitivă. Nu e genul de nevastă care vine să controleze, ci vine să susțină. S-a întâmplat o dată în primele 3 luni de când ne cunoșteam, eram la început și avea o ședință foarte importantă și a uitat să mă sune sau să îmi dea un sms, nici nu știa cât e ceasul. A avut vreo 8 ore atunci de ședință și m-am panicat. Nu a răspuns nici la mesaje, eram supărat , eram distrus, și am înțeles atunci că aveam nevoie să o am acolo prezentă, că de asta m-am însurat”, a declarat, pentru Libertatea, Andreas Petrescu.

Andreas Petrescu s-a obișnuit ca soția să fie în public, la spectacole

„Augusta este o persoană foarte pozitivă”

Ori de câte ori scrie o piesă, Andreas are nevoie de feedback, așa că Augusta este cea care află prima de proiectele lui, înainte ca acestea să se concretizeze efectiv într-o piesă de teatru. „Nu mă critică, mă critică rar, tocmai de aceea eu nefiind obișnuit, dacă mă critică poate mă enervez instantaneu, pentru că eu orice text aș scrie, imediat îi citesc să văd ce reacție are. Ea râde întotdeauna pentru că mă iubește, repet. Augusta este o persoană foarte pozitivă, ceea ce eu nu sunt, eu sunt pozitiv în ce scriu”, a conchis actorul.

Video: Cosmin Nistor

Foto: Sorin Cioponea

Citește și: Ce a fost în spatele protestului de pe scena teatrului din Cluj. Jurnalista Libertatea Oana Moisil a vorbit cu actorii care au inițiat „rebeliunea de pe scenă” și scrie despre inițiativele culturale care se străduiesc să rămână independente

 

 

Close
Închide
  Close