Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Codin Maticiuc s-a dus la stomatolog cu dinții în batistă.
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Codin Maticiuc s-a dus la stomatolog cu dinții în batistă. "I-a luat, i-a aruncat și a zis că-mi face el alții noi"

VIDEO/ Codin Maticiuc s-a dus la stomatolog cu dinții în batistă. „I-a luat, i-a aruncat și a zis că-mi face el alții noi”

Puțini sunt cei care se duc de drag la medicul stomatolog, iar printre aceștia, cu siguranță, nu se numără Codin Maticiuc. Având experiențe nu tocmai plăcute cu dentiștii, actorul se duce la medic abia în ultimul moment. Așa a ajuns Codin Maticiuc să se ducă la stomatolog cu dinții în batistă.

De Denisa Macovei,

Codin Maticiuc și doctorul Yazan Aq

„Sunt foarte bătrân și am prins niște doctori foarte, nu neapărat răi, dar eu am prins dispensarul la școală. Când mă durea ceva îmi spunea mama să mă duc la dispensarul de la școală, să-mi facă ăia ceva și mă duceam acolo. Nu-ți imagina că aveau ceva să te amorțească, să-ți dea vreun calmant. Era ceva îngrozitor. Era ceva pe viu. Nu exista să-ți facă vreo radiografie. Am trecut printr-o epocă de piatră a acestei meserii. N-am prins ce se întâmplă acum. Eu am prins direct o doamnă mare și foarte grasă care mă amenința că mă bate și stăteam de frică. M-a durut rău când eram mic și am prins frică„, ne-a povestit Codin.

Doctorul Yazan, care acum își aduce aminte amuzat de prima întâlnire cu Maticiuc, ne-a mărturisit că toată viața va avea imaginea lui Codin cu dinții în mână.

„Codin a venit la noi într-o urgență, pe la ora 1.30- 2.00. M-a sunat un prieten comun și m-a rugat să-l primesc. Nu a venit oricum, ci cu doi dinți în mână. Venea de la o petrecere”.

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”
Recomandări

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”

Codin Maticiuc, impresionat de povestea unui bătrân care se ocupă de un adăpost pentru animale.

Nici acum nu i-a trecut frica

În apărarea lui, Codin ne-a asigurat că dinții nu erau în mână, ci într-o batistă, căci venise cu gândul că medicul va reuși să-i pună la loc.

„I-am arătat și i-am zis să facă ceva cu ei. El i-a luat și i-a aruncat și mi-a zis că-mi face el alții noi”, a spus Codin. Maticiuc zâmbește din nou, însă nu și-a învins teama de dentist.

„Sunt cuminte, pentru că sunt mort, livid, transpir încontinuu, tremur un pic și strâng foarte tare brațele de la scaune. Chiar și acum, după ce am văzut că nu doare, că e ok, tot sunt mort”, a completat el.

VIDEO: Cosmin Nistor/ FOTO: Dumitru Angelescu


Loredana duce „Zaraza” acasă la Donald Trump! Primăvara viitoare, cântăreața pleacă în turneu în America

Close
Închide
  Close