Mergi direct la conținut »
VIDEO/ „Curățat” de bani, Andrei Aradits s-a lecuit de poker! „Mi-am dat seama că norocul meu e în altă parte”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ „Curățat” de bani, Andrei Aradits s-a lecuit de poker! „Mi-am dat seama că norocul meu e în altă parte”

VIDEO/ „Curățat” de bani, Andrei Aradits s-a lecuit de poker! „Mi-am dat seama că norocul meu e în altă parte”

Dacă în serialul „Vlad” este avar, avid de putere și un pasionat al jocurilor de noroc, în viața de zi cu zi, Andrei Aradits nu vrea să audă de cazinouri, păcănele și altele asemenea. În urmă cu 30 de ani, actorul a pierdut la poker o sumă mare de bani, iar asta l-a lecuit.

De Denisa Macovei,

Andrei Aradits s-a lecuit de poker după ce a fost „curățat” de bani

Aradits alături de Monica Bârlădeanu la un meci de poker, scenă din serialul „Vlad”

În serialul „Vlad”, Andrei Aradits, 46 de ani, joacă rolul lui Ștefan, un bărbat pasionat de poker, pentru care primează banii și puterea. În viața de zi cu zi, Andrei mărturisește că știe poker cât să dea bine în scenele pe care le-a filmat. De jucat nu mai joacă de ani buni, pentru că a fost „curățat” de bani într-o seară și de atunci s-a lecuit de jocuri de noroc!

„Știu foarte bine diferența dintre două perechi și trei bucăți. Știu că jocul ăsta, teoretic, se joacă pe bani. O dată am jucat pe bețe de chibrit cu niște prieteni. Aveam vreo 16-17 ani. Teoretic, jucam pe bețe de chibrit, dar la sfârșit, ne plăteam datoriile. Miza era de 5 bani, iar eu la miza de 5 bani am pierdut 2.000 de lei! Nu i-am plătit, până la urmă, pentru că nu aveam, dar din momentul ăla am zis stop”, ne-a povestit amuzat actorul.

Andrei Aradits s-a lecuit de poker după ce a fost „curățat” de bani

Andrei Aradits este dependent de jocuri de noroc doar în serialul în care joacă

„Mi-am dat seama că norocul meu e în altă parte”

 Chiar dacă a pierdut la jocurile de noroc, Andrei Aradits susține că nu e un tip ghinionist, din contră, de câte ori crede că are o pasă mai proastă, apare soluția salvatoare!

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

„Atunci (când a pierdut la poker – n.r.) mi-am dat seama că probabil norocul meu e în altă parte. Și așa a fost. De fiecare dată când mă grăbeam undeva venea troleibuzul repede, când nu mai aveam bani tot timpul mai găseam câțiva lei în buzunarul unor pantaloni. Am noroc. Jocurile de noroc nu sunt însă pentru mine”, a mai spus actorul.

VIDEO: Robert Hanciarec


Reporterul Libertatea, martor la dezastrul de la Catedrala Notre-Dame: „Sunt lângă sute de oameni care privesc neputincioși flăcările”

Close
Închide
  Close