MENIU CAUTĂ
, de Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV/ Jorge a apărut în pijama la un eveniment monden. ”Nu aveam cu ce să mă îmbrac”

Distribuie

Motivul pentru care Jorge a apărut în pijama pe scena de la ”Târgul miresei”, are legătură cu noua sa afacere.

O seară petrecută în doi, la domiciliu doar cu soția sa, fără copii, i-a dat ceva idei lui Jorge.

Artistul, care nu avea nimic elegant de purtat în casă, s-a gândit că o pijama și un halat deosebit i-ar prinde bine. Astfel că, a pus la cale o nouă afacere. Vineri, cu ocazia prezentării pe care a avut-o la ”Târgul miresei”, artistul și-a văzut visul cu ochii. Linia sa de pijamale și ținute de casă a devenit o realitate.

”Muncesc la ea de un an.Sunt haine de casă și de dormit. Ideea mi-a venit din necesitate. Eram într-o seară cu soția mea, ea era foarte frumos îmbrăcată, cu dantelă și mătase. Eram și noi singuri acasă, într-o seara. Și mi-a venit ideea, gata, pot să fac asta. Acum sunt foarte fericit, îmi place foarte mult ceea ce a ieșit”, a mărturisit acesta pentru Libertatea.

Artistul a mai spus că fiul său, în vârstă de doar șase luni, pare tare încântat de ceea ce face acesta.

”Este foarte atent când desenez o pijama. Fac cu el glume, îi pun pe jos niște materiale, să văd ce alege. Și alege mereu ce e mai scump”, a adăugat acesta.

Se oprește la…trei

Jorge are în prezent trei copii, două fete (una a soției sale din prima căsătorie, iar cea mică a lui din căsnicia anterioară) și un băiețel. Artistul este tare mulțumit de familia sa și nu mai ia în calcul încă un membru.

”Deja trei e un număr magic. E cam de ajuns”, a spus acesta la posibilitatea de a mai face un copil.

Altfel, potrivit mărturiririlor sale, ambele fete par să aibă talent muzical, dar nu are de gând să le includă, momentan, în vreun proiect de-al său:

”E prea devreme. Cea mare vrea să facem ceva împreună. Dar o las să văd dacă într-adevăr își dorește. Cea mică se apropie de 9 ani, are o super ureche muzicală, dar parcă nu ar face asta, e mai timidă”.

VIDEO: George CAPOIANU

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Monica Bîrlădeanu umblă cu pliculețe cu prafuri în geantă. Inclusiv când călătorește cu avionul!

 

Citește mai multe despre jorge și pijamale pe Libertatea.

Comentarii