Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/Lidia Buble și Răzvan Simion au acces unul la telefonul celuilalt. „Eu postez pe contul lui când nu mai am baterie...”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/Lidia Buble și Răzvan Simion au acces unul la telefonul celuilalt. „Eu postez pe contul lui când nu mai am baterie...”

VIDEO EXCLUSIV/Lidia Buble și Răzvan Simion au acces unul la telefonul celuilalt. „Eu postez pe contul lui când nu mai am baterie…”

Au aproape trei ani de realție dar se comportă de parcă s-ar cunoaște de-o viață. Lidia Buble și Răzvan Simion au acces unul la telefonul celuilalt, demonstrând că au mare încredere unul în celălalt și nu există gelozii și secrete între ei.

De Denisa Macovei,

Faptul că au avut de înfruntat anumite piedici pentru a-și putea trăi povestea de dragoste, Lidia Buble și Răzvan Simion au devenit unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi. Dovadă că între ei nu există secrete, gelozii sau neîncredere, stă în faptul că telefoanele mobile ale celor doi sunt la discreție. În timp ce în multe cupluri partenerii aleg să nu se uite în telefonului iubitei sau iubitului, Lidia postează chiar și pe site-urile de socializare ale lui Răzvan. „Mai glumim și noi din când în când.  Îmi place să mă distrez și să-l mai necăjesc așa din când în când, dar și lui îi place. Dar postez și aproape zilnic chestii drăguțe cu el și îl laud. Am zile în care sunt mai haioasă așa de felul meu. Eu postez pe contul lui în momentul în care eu rămân fără baterie și nu mai pot posta pe contul meu. Atunci iau telefonul lui”, ne-a povestit amuzată cântăreața, lucru confirmat de Simion care ne-a mărturisit că cele mai multe postări în numele lui sunt atunci când el doarme. „Eu văd abia a doua zi, îți dai seama”, ne-a spus și Răzvan.

O tânără a fost snopită în bătaie pe o stradă din Sibiu! A ținut-o de păr și a lovit-o violent
Recomandări

O tânără a fost snopită în bătaie pe o stradă din Sibiu! A ținut-o de păr și a lovit-o violent

Lidia Buble și Răzvan Simion au acces unul la telefonul celuilalt

Matinalul de la „Neața cu Răzvan și Dani” nu are nici cel mai mic stres atunci când telefonul lui se află pe mâinile Lidiei, drept dovadă că nici nu s-a obosit să-l paroleze. „Răzvan nu are parolă pe telefon, eu am dar cred că o știe. Adică din câte știu sigur știe parola”, ne-a mai povestit Buble. „Ce să fac cu telefonul ei? E la fel de spart ca al meu. Avem două telefoane nu vrei să știi”, a completat amuzat Răzvan. Cei doi nu sunt atât de obsedați de gadget-uri, mărturisindu-ne că preferă să investească în apartură performantă doar atunci când vine vorba de muzică. „Da chiar, dacă aveți un telefon, de fapt două le așteptăm. Cred că este primul telefon pe care l-am spart și l-am spart la 20 de minute după ce l-am cumpărat. A fost ok și întreg doar 20 de minute”, a făcut apel Lidia, completată de iubitul ei, care și dorește un  telefon vintage.„Dar să nu fie smartphone, să fie din ăla cu taste că mie îmi e dor de unul cu taste. Eu pe vremuri aveam grijă de ele dar acum văd că nu prea mai am”.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

Ioana Loredana Roșca, câștigătoarea probei de dublu junioare la Roland Garros 2014, luptă ca să poată juca tenis. E studentă, a lucrat barmaniță în Spania și strânge bani pe internet

 
 
Close
Închide