Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/Rona Hartner și-a cumpărat teatru pe Coasta de Azur. „Primăria din Toulon mi l-a dat la un preț simbolic”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/Rona Hartner și-a cumpărat teatru pe Coasta de Azur. „Primăria din Toulon mi l-a dat la un preț simbolic”

VIDEO EXCLUSIV/Rona Hartner și-a cumpărat teatru pe Coasta de Azur. „Primăria din Toulon mi l-a dat la un preț simbolic”

Rona Hartner este un artist atât de complex și de inedit încât francezii au primit-o cu brațele deschise atunci când a ajuns în țara lor. După aproape 20 de ani de cântat în Franța, Rona Hartner și-a cumpărat propriul teatru pentru a-și face show-urile după bunul plac.

De Denisa Macovei,

Mult mai apreciată în străinătate decât în România, Rona are parte de multe beneficii peste hotare. Drept urmare, este pe cale să înființeze un centru multimedia și un studio de muzică chiar pe Costa de Azur, totul sub emblema asociației Rona Hartner. „Eu am deschis practic o asociație care-mi poartă numele la invitația românilor de pe Costa de Azur, care mi-au spus că nu au un loc al lor, nu sunt reprezentați. Primăria Toulon-ului m-a invitat să cumpăr un teatru istoric, chiar pe Costa de Azur unde vreau să fac un centru multimedia și un studio de muzică. Ideea este că am un proiect de lungă durată, dar trebuie să implementez o prezență românească pe Costa de Azur, care să aibă ocazia să deschisă o discuție despre România în termeni corecți. Avem foarte multe chestii de adus în Europa: cultură, tradiție, imagini, viziunea familiei”, ne-a povestit Rona.

Rona Hartner și-a luat teatru și vrea să investească 500.000 de euro în el

Invitată în studioul Libertatea, Rona ne-a mai mărturisit că în momentul de față strânge bani pentru a pune pe picioare teatrul pe care l-a cumpărat de la primăria Toulon. „Teatrul mi-a fost propus la un preț simbolic. Ca să-ți spun sincer, a-l cumpăra, a-l dota și a-l face util, toate chestiile astea nu depășesc 500.000 de euro. Bani pe care sper să-i găsesc din sponsorizări și așa mai departe. Nu va fi teatrul meu, va fi teatrul asociației. Eu de altfel la această asociației n-am prevăzut să fiu plătită deloc. Tot ce fac este muncă benevol și oamenii sper să își dea seama că eu n-am nevoie de această asociație ca să trăiesc, o fac cu adevărat ca să fie ceva bun, să creez o dinamică în jurul României”, ne-a mai declarat atrista.

VIDEO | Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru: ”Spitalul ăsta e transformat în afacere. A lui Flutur, a lui Rîmbu și alții. Afacere de partid”
Recomandări

VIDEO | Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru: ”Spitalul ăsta e transformat în afacere. A lui Flutur, a lui Rîmbu și alții. Afacere de partid”

 

Rona a mai spus că în vara aceasta își dorește să organizeze o săptămână românească pentru comunitatea de români din Franța. „Primăria din Toulon nu doar că mi-a dat teatru la un preț infim, dar mă și susține cu toate proiectele. După ce teatrul va exista, vor să aducă și ei proiecte, deci nu o să mai depind de unii și alții ca să fac proiecte. Doar proiectele românești vor fi aduse din exterior, dar proiectele franceze vor fi făcute de acolo”.

FOTO: Adrian Manolache

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/Cezar Ouatu a recunoscut în premieră: a folosit dublură pentru saltul cu parașuta din videoclip. „Am o frică de leșin”

Close
Închide
  Close