Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Mama Elenei Gheorghe povestește cum nepoata ei o răzbună. «Amelie este de 10 ori mai năzdrăvană decât Elena»
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Mama Elenei Gheorghe povestește cum nepoata ei o răzbună. «Amelie este de 10 ori mai năzdrăvană decât Elena»

VIDEO/ Mama Elenei Gheorghe povestește cum nepoata ei o răzbună. «Amelie este de 10 ori mai năzdrăvană decât Elena»

Deși este cea mai mare dintre cei trei copii ai familiei Gheorghe, Elena a fost cea care a făcut cele mai multe și mai mari năzbâtii. Ne-a povestit chiar mama ei, cântăreața de muzică populară Mărioara Nan Gheorghe, care a mărturisit că azi se simte într-un fel răzbunată, fiindcă nepoata face de 10 ori mai multe năzdrăvănii.

De Denisa Macovei,

Dintre cei trei copii, două fete și un băiat, Mărioara Gheorghe a avut cel mai mult de furcă cu fata cea mare, Elena.

„Eu zic că Elena a fost cea mai năzdrăvană dintre toți cei trei copii ai mei. Însă Amelie este de 10 ori mai năzdrăvană decât ea! Ai înțeles totul. Dar suntem fericiți că ne face să alergăm după ea și nu numai după ea… Acum o să meargă în picioare și Ania, deja a început să facă pași, mai sunt și Nico, Emma, Lucas. La cât alerg după ei, ar trebui să mai dau jos câteva kilograme”, ne-a povestit îndrăgita interpretă de folclor, completând că, la nici 2 ani, Amelie este extrem de isteață și de sociabilă, reușind să-i surprindă zilnic pe ea și pe soțul ei.

Elena Gheorghe și fiica ei, Amelie

„Este magnifică. Vorbește încontinuu și înțelege totul. Deja putem să vorbim cu ea cum vorbim cu un om mare. Vrea la mall, vrea la supermarket cu mine. Îi cere bomboane sau biscuiți soțului meu și după îi spune că este secretul lor, să nu-i spună Elenei”, ne-a mai povestit Mărioara.

Mama Elenei Gheorghe povestește cum nepoata ei o răzbună
Elena Gheorghe are o relație strânsă cu mama ei

Adună toți nepoții la ea

Nu doar cu fiica Elenei Gheorghe petrece Mărioara mult timp, ci cu toți nepoții. Având cinci – doi băieți și trei fete -, spune că se simte cea mai fericită bunică din lume: „Nepoții vin la noi, la Clinceni. Avem piscină gonflabilă și mă joc cu ei. Mergem și la mare împreună, vara aceasta. În plus, avem activitățile pe care le desfășurăm la țară, prin grădină. Avem ce să facem toată vara”.

VIDEO/FOTO: Dumitru Angelescu

În 2018, poliția de frontieră a SUA a prins de două ori mai mulți români decât cubanezi intrați ilegal. O româncă însărcinată a căzut când sărea gardul de la graniță și a murit!

Close
Închide
  Close