Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Smiley și Pavel Bartoș au dat Golden Buzz, la „Românii au talent”, sezonul 9. Puștiul de 8 ani care i-a năucit
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO/ Smiley și Pavel Bartoș au dat Golden Buzz, la „Românii au talent”, sezonul 9. Puștiul de 8 ani care i-a năucit

Vineri seara, 12 aprilie, Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu. Cei doi  au așteptat, dar a meritat. Au găsit talentul care să-i reprezinte în acest sezon și sunt extrem de mândri de el. Este vorba de Aris Negoiță, băiețelul de doar 8 ani care i-a lăsat fără cuvinte.

”Wow, este senzație, mă leșină, m-a spart, e de-al nostru! Noi avem mare încredere în golden buzz-ul nostru și sperăm ca oamenii să-l ducă măcar până-n finală.”, a spus Smiley. Mihai Petre, fascinat și el de moment,  a continuat  ”Ne-ai zăpăcit! Mamma mia, ești ca o fiară!”.

Tot vinerea aceasta, Andi Moisescu a devenit expert în belly dance: ”Începând din sezonul trecut, mi-am luat atestat de comentator profesionist pentru momentele de belly dance.”. Din această calitate, dobândită cu un an în urmă, juratul a comentat numărul adus pe scenă de o concurentă care „izolează” foarte bine mișcările acestui stil de dans.

Concurenții prezenți vineri la Românii au talent au venit să le arate românilor tot ce pot, iar cei mici au și un sfat pentru cei de vârsta lor: să lase telefoanele și să iasă afară la sport. ”Telefonul ăla îți dă nervi și rămâi blocat în el.”, a spus  unul dintre copiii care au urcat vineri pe scenă.

Citește și

VIDEO | Interviu cu comisarul european pentru Educație, Tibor Navracsics. Cum poate sistemul de învățământ să îi pregătească pe elevi pentru piața muncii actuală, nu pentru cea din trecut

 

Close
Închide
  Close