MENIU CAUTĂ
, de Ana Maria Păsat

VIDEO/După zeci de filme de succes, Adrian Titieni are rolul principal în serialul ”Fructul oprit”. ”Vreau să cred că nu e o telenovelă”

Distribuie

Adrian Titieni deține rolul principal în ”Fructul oprit”, dar evită să folosească termenul de telenovelă pentru producția în care joacă și care se bucură, în prezent, de un mare succes.

Este unul dintre cei mai solicitați actori români ai momentului, el bifând în urmă cu un an nu mai puțin de zece filme și un serial tv.

În prezent, Adrian Titieni deține rolul principal în ”Fructul oprit”, telenovelă de succes difuzată la Antena 1. În această producție, el îl interpretează pe Tudor Caragea. Actorul a mărturisit că în prezent, ar fi nevoie de mai multe producții de acest gen, și a vorbit despre cum a făcut trecerea de la filme sonore, la telenovel de succes.

”Vreau să cred că nu e o telenovelă. Este o producție de televiziune cu distribuție importantă, cu nume sonore, un film de televiziune. Noi încercăm să ne facem meseria, așa cum trebuie. Aș vrea să scoatem din prejudecata comună un anume tip de produs. E cu actori, pentru oameni. Ar trebui făcute mult mai multe. Există bune practici după care ar trebui să ne luăm. Aceste produse sunt necesare, realitatea o dovedește. Societăți cu un grad de cultură sau de civilitate ridicat sprijină acest tip de produs, noi ar trebui să facem la fel”, a mărturisit Adrian Titieni pentru Libertatea.

Ignoră să meargă la medic

Ajuns la vârsta de 55 de ani, Adrian Titieni recunoaște că nu stă bine cu sănătatea, dar nici nu merge la medic.

”Ar trebui să fim mai atenți. Odată cu vârsta vin foarte multe lucruri. Nu mă duc cu regularitate la control, ceea ce nu-mi face cinste și nu e un comportament firesc, normal..E vorba de ignoranță”, a mai spus acesta.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Kamara s-a operat. Care au fost primele lui cuvinte după intervenția chirurgicală

Citește mai multe despre adrian titieni, Fructul Oprit și telenovelă pe Libertatea.

Comentarii