MENIU CAUTĂ

VIDEO/Pe urmele părinților. Sofia, fiica Andreei Bănică, și-a făcut debutul pe scenă. Duet cu mami!

Distribuie

S-au îndrăgostit de scenă, locul unde au dovedit părinții lor celebri că se simt cel mai bine. Iar vorba cu așchia care nu sare departe de trunchi e cât se poate de valabilă în cazul copiilor de artiști. Ultima care și-a făcut ”botezul”, călcând pe urmele mamei sale, este Sofia, fiica Andreei Bănică care a completat show-ul mamei sale, sâmbătă, în fața unui stadion plin, la Lehliu-Gară, în turneul ”România în Sărbătoare”.

Chiar dacă doar a făcut parte din show-ul mamei sale, Sofia știe textele tuturor pieselor și nu puține au fost dățile când Andreea Bănică ”i-a dat de gol” talentul micuței prin filmări pe furiș.

Copiii calcă pe urmele vedetelor! Sofia, fiica Andreei Bănică și-a făcut debutul pe scenă alături de mama sa

Altă mămică mândră de talentele artistice ale celor doi copii ai săi este Andra. Pe când David avea vârsta Evei (3 anișori), moștenitorul solistei și al lui Cătălin Măruță a urcat pentru prima oară pe scenă, în centrul Brașovului. A urcat și …nu a mai vrut să coboare, fapt ce a lăsat-o pe mama sa fără cuvinte în timpul recitalului. Micuţul a ţâşnit efectiv pe scenă, i-a oferit un trandafir mamei sale, a îmbrăţişat-o şi aşa a rămas, captivat de aplauzele celor peste 25.000 de spectatori prezenţi în ziua respectiva

Și Siena, fiica Andreei Antonescu are lipici la scenă și a dovedit că are calificarea pentru o carieră de artistă, evident, alături de mama sa. Andreea Antonescu a făcut echipă bună cu fiica sa (7 ani), care s-a comportat pe scenă ca o profesionistă, spre bucuria mamei sale. Sienna i-a ținut cu brio locul  pe scenă nașei sale – nimeni alta decât cealaltă André, Andreea Bălan – și împreună cu mama ei a făcut senzație la Galați, în cadrul turneului ”România în Sărbătoare”, cântând împreună poate cea mai ascultată piesă a anilor 2000, ”Lasă-mă papa la mare”

Raducu, puștiul lui Radu Ille, cel căruia artistul i-a dedicat piesa ”Raducul meu”, a avut recent șansa să cânte împreună cu tatăl său, la un spectacol ce a avut loc la Suceava.

Și Elena (20 ani), fiica Loredanei  este înebunită să cânte, mai ales cu mama sa. A dovedit-o de la vârsta de 15 ani, când a însoțit-o pe Lori într-o serie de concerte în Moldova, în special la Onești, orașul bunicilor săi.

CITESTE SI:Andreea Antonescu intră în afaceri cu bere. Va fi acționar la una dintre cele mai vechi mărci românești

Citește mai multe despre andreea antonescu, Andreea Bănică și fiica loredana pe Libertatea.

Comentarii