MENIU CAUTĂ
07 Sep. 2016 18:50

Zi mare pentru fetele de la Indiggo! Speră să dea lovitura după nouă ani de muncă și umilință în SUA!

Distribuie

Mâine, la Elektra Theatre situat lângă atracția New York-ului, piațeta Times Square, ale noastre Indiggo pun în scenă propriul musical,” Wicked Clone”.

indiggoPractic, după cum declară gemenele Gabriela și Mihaela Modorcea, munca lor din ultimii 7 ani, un spectacol muzical, coregrafic și completat de proiecții video.

Plecate în Statele Unite pentru a demonstra că România nu le merită și nu le apreciază la adevărata lor valoare, încrezătoare în talentul lor, româncele propun doritorilor un spectacol făcut în baza cărții ”Wicked Clone- a Cinema Novel by Mihaela Modorcea”, și care autoarea tot speră să devină un savuros scenariu de film. Șansa româncelor devenite celebre datorită participării la popularul  show de televiziune ”Americas Got Talent”,  în urma căreia s-a prăpădit de râs întreaga Americă și nu numai, se numește ”New York Works Theatre Festival” (29 aug- 5 octombrie), în care zeci de artiști amatori au șansa să convingă publicul cu talentul lor.

image

Gabriela și Mihaela Modorcea au plecat în ”exil ” peste ocean în urmă cu nouă ani. Jurații de la ediția 2008  în care s-au afirmat româncele la ”Americas Got Talent” au fost celebrul actor David Hasselhoff (Baywatch), Piers Morgan (prezentator si jurnalist britanic) și Sharon Osbourne (sotia lui Ozzy Osbourne).

https://

 

 

citeste si:Gemenele de la Indiggo vor cânta pe Broadway! Nu la faimosele teatre ci la o braserie de pe bulevardul newyorkez

 

Citește mai multe despre David Hasselhoff, Ozzy Osbourne, America’s Got Talent și New York pe Libertatea.

Comentarii