Mergi direct la conținut »
Zi tristă pentru Oana Zăvoranu. „Ar fi făcut 22 de ani”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Zi tristă pentru Oana Zăvoranu. „Ar fi făcut 22 de ani”

Zi tristă pentru Oana Zăvoranu. „Ar fi făcut 22 de ani”

Tatăl  Oanei Zăvoranu ar fi împlinit astăzi 79 de ani, iar pisoiul său Marty ar fi împlinit 22 de ani. Vedeta a postat pe contul de socializare un mesaj în care își exprimă durerea și îi mulțumește soțului ei, că îi este aproape în orice situație.

„Te iubesc my husby! ♥ Azi e 15 Martie, o zi sfântă pentru mine, încărcată de-o potrivă de durere și fericire. Azi e ziua iubitului meu Tată care ar fi împlinit 79 de ani, și tot azi, sufletul meu, Marty The King ar fi făcut 22 de ani !? Tu reușești cum numai tu știi, să umplii golul imens lăsat de faptul că nu îi mai am lângă mine în viața mea!
Te iubesc TATA, cel mai bun și frumos Tată din lume ♥️ Te iubesc MARTY, LORDUL INIMII MELE ARISTOCRAT, cel mai iubitor și frumos motan din Lume ♥️♥️♥️
VĂ IUBESC MAI PRESUS DE CUVINTE . Oana ♥️♥️♥️”,  a scris Oana Zăvoranu.

Recent, Oana Zăvoranu a suferit cea de-a noua operație la sâni. Vedeta a postat pe contul de socializare prima imagine cu noul bust, iar rezultatul este cu adevărat spectaculos. Bruneta le-a explicat tuturor de ce a luat această decizie.

Citește și

Numele domnitorului român Șerban Cantacuzino a fost înscris pe încărcătoarele armei folosite în atacul din Noua Zeelandă, în care 49 de oameni au fost uciși / FOTO

Close
Închide
  Close