Mergi direct la conținut »
Oana Zăvoranu vrea să scape de tatuajul sprâncenelor. „Nu îmi mai place”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Zăvoranu vrea să scape de tatuajul sprâncenelor. „Nu îmi mai place”

Oana Zăvoranu vrea să scape de tatuajul sprâncenelor. „Nu îmi mai place”

Oana Zăvoranu a postat pe contul de socializare un mesaj, în care a recunoscut că vrea să scape de tatuajul la sprâncene, iar pentru asta va apela la o procedură de înfrumusețare. Vedeta a împărtășit totul cu fanii ei. 

„Cum procedez eu că să scap de tatuajul la sprâncene care nu mai îmi place…după cum spuneam, vreau să revin la formă sprâncenelor mele naturale care este cea mai frumoasă. Pentru alte proceduri non-invazive la care recurg pentru a arată așa frumoasă și tânăra, în alte ediții viitoare ?( toate PLĂTITE, ok, mocangioaicele barteroaice fomiste??) Stați alături de mine. To be continued…”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Recent, Oana Zăvoranu a suferit cea de-a noua operație la sâni. Vedeta a postat pe contul de socializare prima imagine cu noul bust, iar rezultatul este cu adevărat spectaculos. Bruneta le-a explicat tuturor de ce a luat această decizie.

Citește și

Firea a interzis cutremurul în București! Un mash publicitar uriaș care înfățișa cum ar arăta o clădire după cutremur a fost dat jos la patru zile după ce a fost montat

 

 

Close
Închide
  Close