Mergi direct la conținut »
Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Soția m-a dat afară din casă, am dormit două zile la o fostă prietenă, iar acum vrea să și divorțăm, dar eu regret tot ce am făcut”
Relații Libertatea > Lifestyle > Relații > Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Soția m-a dat afară din casă, am dormit două zile la o fostă prietenă, iar acum vrea să și divorțăm, dar eu regret tot ce am făcut”

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Soția m-a dat afară din casă, am dormit două zile la o fostă prietenă, iar acum vrea să și divorțăm, dar eu regret tot ce am făcut”

De când lumea și pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa [email protected] şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Sunt căsătorit de 15 ani cu o femeie mai mare decât mine cu 5 ani. Nu a fost dragoste la prima vedere, ci mai mult o conviețuire între doi oameni maturi, și cu bune, și cu rele. Dar de aproape un an nu mai suntem că altă dată, mai mult ne certăm, îmi zice să plec, deoarece acum locuiesc la ea. Și inevitabilul s-a produs. Am plecat de acasă și am recunoscut o fosta prietenă din tinerețe, unde am stat la ea timp de două zile. Soția mea a aflat și a spus că divorțează de mine, deoarece am înșelat-o. Eu nu doresc să divorțez, mi-am cerut iertare și regret ceea ce am făcut. A fost o scăpare, un moment de slăbiciune din partea mea și aș vrea să fim împreună din nou. Nu am greșit niciodată în cei 15 ani. Ce mă sfătuiești să fac?

Adela răspunde:

Dragul meu,

Dacă spui că soția ta tot te presează să pleci, că nu te mai vrea, ar fi sub demnitatea ta să te milogești de ea să te primească înapoi. Dacă ar fi fost atașată de tine și te-ar fi vrut, ar fi insistat să te întorci la ea, nu să pleci când te-ai dus la fosta ta prietenă. Așa, a fost ca și cum abia ar fi așteptat un motiv ca să scape de tine. Până când să te umilești așa? În plus, dacă ar fi să fii sincer cu tine, cât din jalea ta vine din iubirea față de ea, și cât este comoditatea de a sta cu ea, unde este totul la locul lui fără să faci niciun efort? Poate că e momentul să-ți reiei viața în propriile mâini, să te reinventezi și să fii mai fericit. În definitiv, ești bărbat, te poți întreține singur, îți poți face un rost de la zero. Au fost atâția oameni care au pierdut totul și au luat-o de la capăt, unii au pierdut chiar milioane și nu au renunțat, tu de ce nu ai putea? Îți dai seama câtă libertate ți se deschide în față în acest moment? Câți nu ar vrea să fie în situația ta, mai bine profiți decât să te plângi. Poți să începi o altă carieră, poți să te muți în alt oraș sau în altă țară, nimic nu te ține, nimic nu-ți stă în cale. Prinde oportunitatea și nu vei regreta. Și, cine știe, poate când o să te vadă atât de puternic și plin de rezultate, își va da seama ce-a pierdut și se va ruga ea de tine să fiți din nou împreună. Atunci, tu vei fi cel care alege, nu ea. Sau poate vei întâlni pe altcineva, cu care vei fi mult mai fericit. Știi cum se spune, un sfârșit e un început.

Close
Închide
  Close