Mergi direct la conținut »
Cele mai bune idei prin care să îți declari dragostea de Valentine's Day
Relații Libertatea > Lifestyle > Relații

Cele mai bune idei prin care să îți declari dragostea de Valentine’s Day

(P) Articol publicitar realizat in colaborare cu Mega Image

Chiar dacă vă cunoașteți deja de ani de zile și crezi că nu ai cu ce să-ți mai surprinzi jumătatea, vei găsi întotdeauna un mic gest care să îi aducă zâmbetul pe buze și de care să vă amintiți cu drag în timp. Mai jos ți-am pregătit trei idei care să te inspire și cu ajutorul cărora să-ți comunici dragostea anul acesta de Valentine’s Day.

1. Prepară un desert delicios, dar simplu de făcut

Dacă zicala „dragostea trece prin stomac” este adevărată, cu siguranță ea face referire mai ales la deserturi. O bună metodă prin care îți poți exprima sentimentele de afecțiune poate fi cu ajutorul unei rețete delicioase, care să îi aducă zâmbetul pe buze de la primele înghițituri.

Pentru această ocazie ne-am gândit că cea mai rapidă (se prepară în doar 15 minute), dar și cea mai delicioasă rețetă de desert pentru îndrăgostiți ar fi trufele de ciocolată. Dacă vrei să îl surprinzi, adaugă un ingredient secret în compoziție: câteva zeci de mililitri de whisky vor da un plus de aromă specialităților din ciocolată.

Iată ce ingrediente sunt necesare și care sunt pașii pe care trebuie să-i parcurgi pentru niște trufe de ciocolată cu whisky delicioase:

Ingrediente:

  • 200 de grame ciocolată;
  • 150 de mililitri de frișcă lichidă;
  • patru linguri de whisky de calitate;
  • zahăr pudră și pudră de cacao.
Monica Şamu trăieşte de-o viaţă în favela Sibiului şi speră ca măcar nepoata ei să aibă parte de “condiţii mai bune”. Promisiunea uitată a preşedintelui
Recomandări
Monica Şamu trăieşte de-o viaţă în favela Sibiului şi speră ca măcar nepoata ei să aibă parte de “condiţii mai bune”. Promisiunea uitată a preşedintelui
 

Etapele pregătirii:

  • Frișca se pune într-o cratiță, pe aragaz și se dă în clocot;
  • Se ia de pe foc și se adaugă ciocolata ruptă bucăți;
  • Se amestecă până când se topește ciocolata;
  • Se adaugă whisky-ul și se omogenizează;
  • După ce se răcește, se păstrează în frigider cel puțin patru ore;
  • Se modelează compoziția în forma de bile care se trec prin zahăr pudră și cacao, care apoi se pot păstra la frigider până la două săptămâni.

2. Rezervă din timp bilete la un concert așteptat

Pentru a pune în practică acestă idee și a-ți surprinde perechea cu biletele la concertul trupei preferate ai nevoile de planificarea momentului din timp. Așadar, caută evenimentele care au loc în apropierea acestei zile și asigură-te că de Valentine s Day i le oferi într-un mod original.

Dacă nu știi cum să creezi cadrul în care să-i oferi cadoul, pune una din melodiile preferate ale trupei și spune-i că va avea ocazia să cânte acele versuri la concert. Chiar dacă data la care are loc concertul nu este fixată pe 14 februarie și este chiar și cu una – două săptămâni mai târziu, acesta  este un cadou excelent iar emoția generată va merita toată organizarea momentului.

FOTOGALERIE: Centrul Vechi prinde iar viaţă. Pregătiri pentru redeschiderea teraselor, cu dezinfectanţi şi ruleta în mână
Recomandări
FOTOGALERIE: Centrul Vechi prinde iar viaţă. Pregătiri pentru redeschiderea teraselor, cu dezinfectanţi şi ruleta în mână
 

3. Oferă-i un moment de răsfăț jumătății tale

Arată-ți grija față de persoana iubită și oferă-i un bun prilej să se simtă răsfățată. Poate fi vorba de un moment de relaxare în doi la care nu se așteaptă. Acesta poate fi o zi întreagă la Spa, unde să beneficiați de masaj, jacuzzi, accesul la piscină sau tratamente corporale. La sfârșit, cu siguranță vă veți bucura amândoi de această zi.

La fel de inspirată este și alegerea unui curs sau workshop în care să își dezvolte pasiunile sau hobby-urile. Aceste tipuri de cursuri se organizează pe diferite teme: dans, pictură, fotografie, muzică etc. Dacă alegi această opțiune, te sfătuim să faci alegerea din timp și să urmărești perioada în care se fac înscrierile și în care se desfășoară activitatea.

Nu vei greși niciodată în alegerea unei surprize dacă iei în calcul personalitatea celui iubit, hobby-rile și preferințele pentru a-i transforma o zi obișnuită de februarie într-una pe care să și-o amintească cu emoție.

 

Sursa foto: Shutterstock

Close
Închide
  Close