MENIU CAUTĂ

Cum îţi dai seama că EA mimează orgasmul?

Distribuie

0-184902-sex.jpgEste deja ştiut faptul că femeile ajung mai greu la orgasm decât bărbaţii Şi pentru a nu-i răni egoul partenerului de viaţă, de cele mai multe ori reprezentantele sexului frumos sunt nevoite să mimeze că au atins culmile plăcerii.

Site-ul askmen.com ne-a dezvăluit câteva lucruri care îi pot face pe bărbaţi să depisteze dacă cea de lângă ei s-a simţit într-adevăr bine.

În primul rând dacă o femeie nu este udă, este imposibil ca ea să poată ajunge la orgasm. Dacă spune că s-a simţit bine cu adevărat, ei bine este o mincinoasă.

Bărbatul trebui să o privească în ochi. Dacă pare cu gândul în altă parte, iar ochii ei nu sunt strălucitori şi nu-ţi exprimă dorinţă este clar că nu a avut orgasm în noaptea cu pricina.

Dacă începe să geamă scurt şi brusc pentru a-ţi demonstra că acela a fost momentul suprem, te-a păcălit. Nu a simţit nimic, dar vrea să scape de tine şi să doarmă.

Îţi vei da seama că iubita ta a avut orgasm dacă este complet udă şi dacă simţi că sânii i s-au mărit un pic, iar sfârcurile sunt tari.

Comentarii