Mergi direct la conținut »
Cum te pregătești pentru o seară de poker ca-n Las Vegas cu băieții: 5 sfaturi esențiale
Cultură și Vacanțe Libertatea > Lifestyle > Cultură și Vacanțe

Cum te pregătești pentru o seară de poker ca-n Las Vegas cu băieții: 5 sfaturi esențiale

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu bautura-online.ro

Îți dorești de mult o seară în compania prietenilor tăi, în care să vă relaxați și să vă simțiți bine. Pentru a pune în practică aceasta, ai putea sa le propui să te viziteze pentru o seară de poker ca-n Las Vegas.

Iată câteva sfaturi valoroase care fac loc distracției la masa de poker:

1. Alege jocul de poker potrivit

Nu ai nevoie de o masă speciala de poker pentru a te bucura cu prietenii de jocul vostru preferat. Folosește în schimb masa din living sau din bucătarie dacă este înaltă și aveți suficient loc la ea. În plus, un set de 500 de jetoane, in patru culori este suficient, dar va trebui să stabilești valoarea fiecărei culori, de exemplu jetoanele albe valorează 5$, cele albastre – 10 $, cele roșii – 20$ iar cele verzi – 40$.

2. Asigură-te ca ai băuturi și gustări pentru toată lumea

Fă o listă din timp și cumpără cele necesare: apă, sucuri, băuturi alcoolice (nu foarte multe variante, câteva de bună calitate sunt suficiente), ronțăieli (snacksuri, alune, chipsuri), mâncare (nu te complica, pizza este cea mai recomandată) și fructe. Totuși, dacă îți cunoști foarte bine prietenii și vrei să-i impresionezi, alege un irish whisky, de cea mai bună calitate. Astfel, vor rămâne uimiți cât de bine te-ai pregătit să redai atmosfera de casino la tine acasă.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

3. Atenție la numărul de invitați

 

Formează cu atenție grupul de poker, numărul și compatibilitatea membrilor fiind cruciale ca să vă puteți simțiți bine. De asemenea, încearcă să inviți persoane care se cunosc deja sau pe care le consideri asemănătoare din punct de vedere al personalității. În același timp, evită pe cât posibil să ai între invitați genul acela de amic mereu pus pe harță, care se contrazice la orice amănunt.

4. Creează atmosfera cu ajutorul muzicii

 

Muzica trebuie să completeze întreaga seară și să creeze atmosfera dorită de tine. Alcătuiește un playlist în care să incluzi un anumit gen de muzică pe măsură ce vin invitații și torni băuturile în pahar și un altul ( poate jazz clasic) când vă puneți la masa de joc. O alegere potrivită (găsești multe variante pe Spotify) o sa-i transpună pe invitații tăi în același secol în care a luat viață acest curent muzical.

Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
Recomandări
Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
 

5. Stabilește un set de reguli

 

Acestea ar trebui să includă regulile jocului, dar și cele care țin de comportament și etichetă. De exemplu, stabilește încă de la început dacă jucătorilor le este permis telefonul pe masă, să poarte ochelari de soare, să atingă cărțile altui jucător etc. În același timp menționează și câteva reguli care te vor ajuta să strângi mai ușor resturile după petrecere (acestea se aruncă doar la gunoi, cine termină o sticlă de bătură aduce alta înapoi pe masă etc). Un număr relativ mic de recomandări ar trebui să-ți ușureze munca la final.

 

Odată ce te-ai organizat și ai toate cele necesare acasă,  trebuie doar să-ți anunți prietenii de ora de începere a jocului și, de asemenea, să îi informezi că pentru această seară de poker ca-n Las Vegas nu au nevoie de viză sau pașaport, ci doar de voie bună.

 

Sursa foto: Shutterstock

 

Close
Închide
  Close