MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2014 12:35

Despre SEX fără perdea | «Mă întreb dacă mă compară cu foştii ei iubiţi»

Distribuie

Dragă Răzvan, cred că înainte, când îi erai doar amic, te aflai într-o competiţie cu iubiţii ei, competiţie în care te simţeai superior lor, pentru că le ştiai toate secretele. În plus, deţineai controlul asupra fetei, pentru că ea ţi se destăinuia şi-ţi cerea sfatul, iar tu îi conduceai viaţa, într-o oarecare măsură, prin îndrumările pe care i le dădeai.
De când relaţia voastră a evoluat, transformându-se din amiciţie într-o legătură de iubire, ai pierdut controlul asupra ei şi nici nu mai eşti sigur pe tine. Simţi că nu mai ai nimic special, iar dacă este aşa, greşeşti, pentru că eşti în continuare special, doar că… alt­fel.
Mă gândesc că detaliile pe care le cunoşti din viaţa iubitei tale nu sunt numai de natură sexuală, ci ţi-a vorbit şi despre cum s-au derulat în timp relaţiile ei. Iar asta schimbă datele problemei. Tu ştii că ea a părăsit sau a fost părăsită în anumite situaţii. Iar acum, în mod inconştient, te temi să nu ai soarta celor de dinaintea ta şi să fii, la un moment dat, abandonat…

Comentarii