MENIU CAUTĂ
28 Apr. 2018 23:30

Adela vă sfătuiește în sex și iubire: „Sunt logodit de 3 ani. După câteva pahare de tărie și câteva dansuri lascive, am comis-o cu stripteuza de la petrecerea burlacilor”

Distribuie

De când lumea şi pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citeşte în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Adi: Am făcut o prostie recent şi nu ştiu cum să o repar. Sunt logodit de 3 ani şi în câteva săptămâni trebuie să aibă loc nunta. Acum 2 weekend-uri, prietenii mi-au organizat petrecerea burlacilor, unde au chemat şi o stripteuză. După câteva pahare de tărie şi câteva dansuri lascive, am comis-o cu respectiva fată. Acum nu-mi mai pot lua gândul de la ea. Nu ştiu de ce… Adică am crezut că a fost o simplă greşeală făcută la beţie. Dar dacă ar fi fost aşa, de ce continui să mă gândesc la ea şi de ce mă simt tentat să o sun, să îi dau mesaj, să iau în orice fel legătura cu ea? Logodnica mea e o persoană minunată, mă simt groaznic pentru ce s-a întâmplat. Dar nu ştiu ce să fac ca să nu mă mai gândesc la fata aceea… Mă poţi ajuta, te rog, cu un sfat?

Adela răspunde:

Dragă Adi,

Degeaba te gândeşti tu necontenit la fata aceea, dă-ţi seama că ea e o 'profesionistă', şi acesta este singurul motiv pentru care a fost atât de deschisă faţă de tine, nu altul. Să nu-ţi imaginezi, cumva, că ea s-a îndrăgostit de tine şi acum se gândeşte şi ea, la rândul ei, în mod obsesiv la tine, aşa cum faci tu cu ea. Dimpotrivă, cine ştie, poate că de atunci a mai avut câţiva 'clienţi' cu care a procedat la fel, sau poate că mai are şi un iubit – sau mai mulţi… Ia-o ca pe o aventură frumoasă la care ai dreptul, de vreme ce încă nu te-ai căsătorit. Nu este cazul să-i mărturiseşti iubitei tale ce s-a întâmplat, este momentul să înveţi să te detaşezi de asemenea experienţe, oricât de încântătoare ar fi ele pentru simţurile tale. Altfel, ele te vor face sclavul lor şi, în loc să te bucuri de ele, vei fi mereu nefericit pentru că s-au sfârşit şi nu vor mai reveni niciodată. Mai este un motiv pentru care ai putea fi marcat: experienţa fetei. Îmi imaginez că iubita ta, dacă face dragoste numai cu tine, nu are cum să fie expertă în arta amorului câtă vreme nu studiaţi şi practicaţi împreună. Această stripteusă a ştiut să te satisfacă într-un fel în care doar cineva cu experienţă în domeniu o poate face. Dacă ai învăţat ceva de la ea, dă mai departe, astfel încât şi logodnica ta să progreseze şi să beneficiaţi amândoi de pe urma experienţei tale 'burlăceşti'. Altfel, a fost în zadar…

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii