Există riscul să treci prin situații care au o mare greutate și să le ignori, zicând că sunt doar rodul gălăgiei sau a orgoliului celorlalți.

Horoscop 10 iunie 2018 – Taur

Ai șansa de a-ți regăsi echilibrul, fără să faci eforturi speciale. Este suficient să te interesezi sincer de nevoile celorlalți, mai ales ale celor din familie.

Horoscop 10 iunie 2018 – Gemeni

Te simți bine, ești în formă pe toate planurile, dar situațiile pe care ai vrea să le întorci în avantajul tău nu cedează și asta te poate descuraja destul de mult.

Horoscop 10 iunie 2018 – Rac

Ai multe pe cap, dar ceea ce te neliniștește cel mai mult e faptul că trebuie să intervii asupra unor planuri de viitor pe care nu ai fi vrut să le schimbi vreodată în vreun fel.

Horoscop 10 iunie 2018 – Leu

Ești pe punctul de a face o schimbare pe plan profesional, dar ai multe îndoieli. Va trebui să iei o decizie, chiar dacă asta înseamnă să mergi spre necunoscut.

Horoscop 10 iunie 2018 – Fecioară

Hărnicia la care te invită această zi te va ține departe de acele probleme pe care oricum nu le-ai fi putut rezolva imediat.

Horoscop 10 iunie 2018 – Balanță

Poate fi o zi complicată numai dacă te lași în voia dorinței de a găsi soluții rapide pentru probleme vechi, chiar dacă știi și tu foarte bine că lururile nu merg așa.

Horoscop 10 iunie 2018 – Scorpion

Ești în conflict cu propria familie, din motive pe care ar trebui să le cunoști foarte bine, pentru că au fost generate de tine, de deciziile și faptele tale.

Horoscop 10 iunie 2018 – Săgetător

Este bine să te ferești de reacții exagerate, ale tale sau ale celor din jur. Un moment de gândire profundă poate face diferența dintre o eroare și o reacție potrivită.

Horoscop 10 iunie 2018 – Capricorn

Ești convins că treburile tale sunt foarte bine protejate și vor merge ca și până acum, că doar la asta lucrezi de atâta timp.

Horoscop 10 iunie 2018 – Vărsător

Poate fi destul de dificil să le explici celor din familie de ce sunt probleme în cuplu sau de ce ești nemulțumit de ei, fără să spui nimic sau să încerci să îndrepți situația.

Horoscop 10 iunie 2018 – Pești

Dialogurile obișnuite pot deveni ocazii de a intra în confruntări inutile cu cei din anturaj, deși nu este de folos nimănui să se ajungă la așa ceva.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Antrenor surpriză la naționala României, în locul lui Contra! Detalii de la discuțiile dintre acesta și FRF
GSP.RO

Antrenor surpriză la naționala României, în locul lui Contra! Detalii de la discuțiile dintre acesta și FRF

Horoscop 17 septembrie 2019. Zi cu belele! Situație încurcată la serviciu pentru această zodie
HOROSCOP

Horoscop 17 septembrie 2019. Zi cu belele! Situație încurcată la serviciu pentru această zodie