Mergi direct la conținut »
Horoscop 12 mai 2019. Taurii își pot reface relațiile cu familia
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop 12 mai 2019. Taurii își pot reface relațiile cu familia

Horoscop 12 mai 2019. Taurii își pot reface relațiile cu familia

Horoscop 12 mai 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile: 

Horoscop 12 mai 2019 – Berbec:

Vei avea mai mult de pierdut dacă insiști pe o anumită soluție la problemele pe care cei dragi le au de rezolvat. Dacă asculți ce au de spus, ai putea fi surprins.

Horoscop 12 mai 2019 – Taur:

Ai ocazia de a reface relațiile cu cei din familie, chiar dacă atmosfera e cam încinsă și pot să apară discuții în contradictoriu. De tine depinde cum va ieși totul, în final.

Horoscop 12 mai 2019 – Gemeni:

Pot să apară provocări din partea celor din anturajul apropiat, cu sau fără intenție. Este mai important cum vei răspunde tu, nu ce intenții au ei.

Horoscop 12 mai 2019 – Rac:

Cauți anumite avantaje, deși știi că nu sunt meritate și ai putea provoca daune celor care le merită. Poate vei găsi, totuși, o cale de mijloc, ca să nu faci mai mult rău decât bine.

Horoscop 12 mai 2019 – Leu:

Vrei să îți fie respectată autoritatea și în familie și în echipa de la serviciu, dar ceri prea mult. Orgoliul e cel care te îndeamnă să te ascunzi în spatele unui zid.

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

Horoscop 12 mai 2019 – Fecioară:

Ai șansa de a te liniști, chiar dacă vor exista momente tensionate pe parcursul zilei. Este important ce vei dori tu să faci, nu ce impulsuri primești de la cei din jur.

Horoscop 12 mai 2019 – Balanță:

Vei avea de ales între a te ocupa doar de tine, chiar și atunci când dai impresia că te ocupi de alții sau să te implici sincer în rezolvarea unor probleme ale apropiaților.

Horoscop 12 mai 2019 – Scorpion:

Poți folosi ocazia pe care ți-o aduce această zi pentru a discuta cu apropiații despre ceea ce vă supără și creează distanță între voi.

Horoscop 12 mai 2019 – Săgetător:

Este necesar să te implici deplin în tot ce ai de făcut, indiferent cât de puțin importantă pare munca pe care o ai de făcut. Roadele vor veni pe parcurs.

Horoscop 12 mai 2019 – Capricorn:

Vei înțelege de ce e nevoie să te gândești de două ori și să vorbești o dată, după discuțiile cu apropiații pe subiecte delicate.

Horoscop 12 mai 2019 – Vărsător:

Te-ai putea simți nedreptățit, neglijat sau dezavantaj, fără motive clare, doar pentru că unii apropiați se văd nevoiți să te refuze cu o solicitare cam fantezistă.

Horoscop 12 mai 2019 – Pești:

Vei avea ocazia de a ajunge la concluzii corecte, dacă vei dori acest lucru, în a doua parte a zilei, după discuții așezate cu unul dintre partenerii importanți.

Citește și previziunile Uraniei

Close
Închide
  Close