MENIU CAUTĂ

Horoscop 12 mai 2019. Taurii își pot reface relațiile cu familia

Distribuie

Horoscop 12 mai 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile: 

Horoscop 12 mai 2019 – Berbec:

Vei avea mai mult de pierdut dacă insiști pe o anumită soluție la problemele pe care cei dragi le au de rezolvat. Dacă asculți ce au de spus, ai putea fi surprins.

Horoscop 12 mai 2019 – Taur:

Ai ocazia de a reface relațiile cu cei din familie, chiar dacă atmosfera e cam încinsă și pot să apară discuții în contradictoriu. De tine depinde cum va ieși totul, în final.

Horoscop 12 mai 2019 – Gemeni:

Pot să apară provocări din partea celor din anturajul apropiat, cu sau fără intenție. Este mai important cum vei răspunde tu, nu ce intenții au ei.

Horoscop 12 mai 2019 – Rac:

Cauți anumite avantaje, deși știi că nu sunt meritate și ai putea provoca daune celor care le merită. Poate vei găsi, totuși, o cale de mijloc, ca să nu faci mai mult rău decât bine.

Horoscop 12 mai 2019 – Leu:

Vrei să îți fie respectată autoritatea și în familie și în echipa de la serviciu, dar ceri prea mult. Orgoliul e cel care te îndeamnă să te ascunzi în spatele unui zid.

Horoscop 12 mai 2019 – Fecioară:

Ai șansa de a te liniști, chiar dacă vor exista momente tensionate pe parcursul zilei. Este important ce vei dori tu să faci, nu ce impulsuri primești de la cei din jur.

Horoscop 12 mai 2019 – Balanță:

Vei avea de ales între a te ocupa doar de tine, chiar și atunci când dai impresia că te ocupi de alții sau să te implici sincer în rezolvarea unor probleme ale apropiaților.

Horoscop 12 mai 2019 – Scorpion:

Poți folosi ocazia pe care ți-o aduce această zi pentru a discuta cu apropiații despre ceea ce vă supără și creează distanță între voi.

Horoscop 12 mai 2019 – Săgetător:

Este necesar să te implici deplin în tot ce ai de făcut, indiferent cât de puțin importantă pare munca pe care o ai de făcut. Roadele vor veni pe parcurs.

Horoscop 12 mai 2019 – Capricorn:

Vei înțelege de ce e nevoie să te gândești de două ori și să vorbești o dată, după discuțiile cu apropiații pe subiecte delicate.

Horoscop 12 mai 2019 – Vărsător:

Te-ai putea simți nedreptățit, neglijat sau dezavantaj, fără motive clare, doar pentru că unii apropiați se văd nevoiți să te refuze cu o solicitare cam fantezistă.

Horoscop 12 mai 2019 – Pești:

Vei avea ocazia de a ajunge la concluzii corecte, dacă vei dori acest lucru, în a doua parte a zilei, după discuții așezate cu unul dintre partenerii importanți.

Citește și previziunile Uraniei

Citește mai multe despre Horoscop și Horoscop Zilnic pe Libertatea.

Comentarii