Horoscop 20 martie 2020 – Berbec:

Îți vine inima la loc sau, cel puțin, începi să înțelegi că problemele nu vor dispărea dacă te stresezi, că e nevoie de o abordare constructivă.

Horoscop 20 martie 2020 – Taur:

Incepe să se arate și câte o rază de soare, timidă, dar are o mare valoare pentru tine și va căpăta valoare și pentru cei din jur pentru că te poate ajuta să îți schimbi atitudinea față de ei. 

Horoscop 20 martie 2020 – Gemeni:

Vin și vești bune, modeste, dar bune. Este un moment foarte potrivit pentru a-ți recăpăta, atât cât se poate, liniștea și echilibrul sufletești.  

Horoscop 20 martie 2020 – Rac:

Este un moment bun pentru a-ți asuma responsabilitatea pentru anumite treburi, poate pentru cele mai dificile, la serviciu sau acasă, și a le duce la bun sfârșit.

Horoscop 20 martie 2020 – Leu:

Îți revine curiozitatea, dorința de cunoaștere se accentuează și poate da roade deosebit de bune, dacă vei reuși să o menții.  

Horoscop 20 martie 2020 – Fecioară:

Incepe să conteze din ce în ce mai mult curajul de a-ți asuma anumite decizii riscante, mai ales cele care au un impact financiar.

Un nume greu din PSD și-a dat demisia. „Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie”
Recomandări
Un nume greu din PSD și-a dat demisia. „Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie”
 

Horoscop 20 martie 2020 – Balanță:

Ai nevoie de sprijin, dar depinde foarte mult de tine, de felul în care îl ceri și dacă respecți sau nu dreptul celuilalt de a te refuza, dacă așa consideră că e corect.

Horoscop 20 martie 2020 – Scorpion:

Sunt șanse să redescoperi bucuria de a munci sau de a te ocupa cu toată seriozitatea de anumite treburi. Începând de astăzi, sunt șanse să îți recuperezi vitalitatea mai ușor.

Ad placeholder

Horoscop 20 martie 2020 – Săgetător:

Ar fi bine să te ocupi de propria lume interioară, de cercetarea sentimentelor, ca să vezi care dintre ele îți face rău și ar trebui lăsat să se stingă.

Horoscop 20 martie 2020 – Capricorn:

Incepe să se facă lumină și în familie, iar căldura necesară va trebui să o asiguri tu prin gesturi frumoase, prin blândețe și bunătate.

Horoscop 20 martie 2020 – Vărsător:

Vestea bună este că începi să te apropii de oameni calzi, plini de viață și bine dispuși. Vestea rea e că vei avea din ce în ce mai mult chef de ducă.

Horoscop 20 martie 2020 – Pești:

Te interesează chestiunile financiare, dar nu le lași să îți conducă viața pentru că știi deja, probabil din experiență, că banii nu pot fi pe primul lor pe lista ta de priorități.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 14 – 20 martie 2020. Soarele va intra în zodia Berbecului | VIDEO URANISSIMA

„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
HOROSCOP
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
RECOMANDĂRI