MENIU CAUTĂ
24 Aug. 2018 21:00

Horoscop, sâmbătă, 25 august 2018. Săgetătorii fac un pas înainte în carieră

Distribuie

Horoscop 25 august 2018. Săgetătorii fac un pas înainte în carieră

Horoscop 25 august 2018 - Berbec

Poate fi ziua unei mici revoluții personale sau în grupul din care faci parte. Motorul acestor schimbări este dorința ta de a avea o viață mai frumoasă.

Horoscop 25 august 2018 – Taur

Este important să ții cont de ceea ce îți cere inima astăzi, pentru că de acolo vin cele mai frumoase impulsuri, inclusiv acela de a-ți construi un alt fel de viitor.

Horoscop 25 august 2018 – Gemeni

S-ar putea să te simți luat pe sus de unele invitații sau propuneri care vin din familie sau pe care le formulezi chiar tu, văzând situația de acolo.

Horoscop 25 august 2018 – Rac

Te bucuri de compania unor persoane care știu să trăiască așa cum tu ți-ai dorit întotdeauna. Vrei să afli secretul lor și vei fi surprins să descoperi că nu au un secret anume…

Horoscop 25 august 2018 – Leu

Ai șansa de a deschide un nou capitol în viața ta, în special pe plan profesional. Într-un moment de inspirație, îți poți da seama că există și alte soluții pentru problemele tale.

Horoscop 25 august 2018 – Fecioară

Ai ocazia de a lua o decizie foarte bună, una care să genereze consecințe benefice pe termen lung. Sursa de inspirație poate fi un om pentru care ai un respect deosebit.

Horoscop 25 august 2018 – Balanță

Te simți capabil de lucruri mari, dar și acestea pornesc tot de la lucrurile mici, de zi cu zi, adică muncă, efort, concentrare.

Horoscop 25 august 2018 – Scorpion

Viața merge înainte și ar fi bine să respecți această cadență, să nu rămâi blocat în trecut. Este alegerea ta, dar tot ale tale vor fi și consecințele.

Horoscop 25 august 2018 – Săgetător

Se prefigurează un pas înainte pe plan profesional, cu ajutorul unor persoane de mare valoare, care vor putea să vadă potențialul tău real.

Horoscop 25 august 2018 – Capricorn

Ai ocazia de a trăi cu recunoștința cuvenită pentru tot ce ai reușit să realizezi până acum. Sunt destui cei cărora le datorezi toate acestea.

Horoscop 25 august 2018 – Vărsător

Ai nevoie de o bază reală, sigură, pentru a putea să te dezvolți pe plan profesional. Cea mai solidă bază vine din familie sau din propria ființă, acolo unde ai cel mai bun prieten.

Horoscop 25 august 2018 – Pești

Te poți asocia, fără să știi exact ce faci, cu persoane care știu și pot construi ceea ce tu dorești de mai multă vreme.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii