Horoscop 26 august 2019Berbec:

Poate fi o zi în care să obții rezultate neobișnuit de bune la serviciu și să te încânte foarte mult acest lucru. Cei dragi se vor bucura și ei de dispoziția ta generoasă.

Horoscop 26 august 2019 – Taur:

Ar fi păcat să ții cu dinții de o anumită variantă a planurilor pentru această zi, cea făcută de tine. Ai putea avea surprize plăcute doar acceptând și alte idei.

Horoscop 26 august 2019Gemeni:

Este important să ții cont de părerile celorlalți, mai ales dacă vrei să preiei inițiativa, ca să vezi realizate anumite planuri, poate insuficient discutate.

Horoscop 26 august 2019Rac:

Ești mai sensibil decât de obicei și de aici până la interpretări greșite ale unor cuvinte rostite fără cap nu mai e decât un pas. Pot fi și gesturi sau chiar fapte cu care nu ești de acord.

Horoscop 26 august 2019Leu:

Ceea ce va genera cea mai multă nesiguranță în această zi va fi convingerea ta că nu mai poți controla anumite situații. Problema nu e nouă și nici atât de gravă pe cât pare.

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație
Recomandări

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație

 

Horoscop 26 august 2019Fecioară:

Este ziua cea mai indicată pentru a ajunge la o înțelegere cu grupul de prieteni sau cu rudele. Ai pus la cale planuri îndrăznețe, iar acum trebuie începută realizarea lor.

Horoscop 26 august 2019Balanță:

S-ar putea să devină evidentă o anumită nesiguranță pe care o ai pe plan profesional, dar nu va genera consecințe atât de grave, pe cât ai impresia acum.

Horoscop 26 august 2019Scorpion:

Ai nevoie de o atitudine constructivă, în special la locul de muncă. Degeaba încerci să te impui și să îți argumentezi părerile.

Horoscop 26 august 2019Săgetător:

Poate fi un moment delicat din cauza impresiei că ai pierdut încrederea unora dintre membrii familiei sau ai unui grup din care ții neapărat să faci parte.

Horoscop 26 august 2019Capricorn:

Este necesar să îți păstrezi echilibrul în orice situație, ca să nu pui paie pe foc în situațiile tensionate sau să le tulburi pe cele calme.

Horoscop 26 august 2019Vărsător:

Este o zi în care te poți bucura de rezultate bune la muncă, de parcurgerea unor etape care te duc spre un progres la care te-ai gândit mult.

Horoscop 26 august 2019Pești:

Ai parte de o zi specială în relația cu cei dragi, așa că te poți gândi la ceea ce le poți oferi, de la cuvinte frumoase la gesturi care să îi surprindă plăcut.

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente