Horoscop 28 august 2019Berbec:

Contează foarte mult ce atitudine vei alege în situațiile problematice. Este un moment bun, umbrit de stările de nervozitate care îi cuprind pe oameni.

Horoscop 28 august 2019 – Taur:

Chair dacă e o zi complicată, ca să nu ai prea multe bătăi de cap, ar fi bine să pornești de la ideea că nici cei din jur nu au totul prea clar în minte și au nevoie de ajutorul tău.

Horoscop 28 august 2019Gemeni:

Poți avea momente speciale, de bucurie, alături de cei din familie, dar după rezolvarea unor probleme care nu mai suportă amânare.

Horoscop 28 august 2019Rac:

Există tensiuni, dar sunt în limite normale, iar contribuția ta poate fi pozitivă, prin diminuarea lor. Motive vei găsi, dacă le vei căuta.

Horoscop 28 august 2019Leu:

Degeaba treci de la încântare la enervare și înapoi. Nu rezolvi nimic și nici impresia asupra celor din jur nu îți va fi favorabilă, așa cum îți place să fie.

Horoscop 28 august 2019Fecioară:

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație
Recomandări

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație

 

Poți asista la momente penibile, tensionate, provocate de oameni care vor doar să controleze totul, deși își ascund intențiile în spatele unor cuvinte frumoase.

Horoscop 28 august 2019Balanță:

Un prieten sau întregul grup are parte de o reușită care nu poate decât să te bucure. Cu toate acestea, vor exista și momente în care vei avea sentimente contradictorii.

Horoscop 28 august 2019Scorpion:

Chiar dacă vei depune eforturi serioase ca să obții ceva anume, șansa nu e de partea ta, dacă nu ai intenții bune, pe care cei din jur să le considere justificate.

Horoscop 28 august 2019Săgetător:

S-ar putea să ți se pară cam volatile anumite situații, mai ales cele care promiteau realizările pe care le urmărești.

Horoscop 28 august 2019Capricorn:

Apar elemente noi, care vin partea unor apropiați. Problemele pe care le întrevezi sunt complicate, dar nu e obligatoriu să se materializeze.

Horoscop 28 august 2019Vărsător:

Sunt posibile divergențe majore cu partenerul de cuplu. Ies scântei din orice, dar vei avea posibilitatea de a tempera aceste conflicte, dacă vei dori acest lucru.

Horoscop 28 august 2019Pești:

Vin solicitări noi sau doar mai multe decât de obicei, la locul de muncă. Unele te pot supăra mai puțin, altele mai mult, dar nu ai de ce să te lași dominat de iritare.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 24 – 30 august 2019. Mercur va intra în zodia Fecioarei. Luna Nouă în Fecioară | VIDEO URANISSIMA

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente