MENIU CAUTĂ

Horoscop 8 aprilie 2019. Capricornii sunt în conflict cu propria persoană

Distribuie

Horoscop 8 aprilie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 8 aprilie 2019 – Berbec:
Ai șansa de a remedia cele mai delicate probleme din familie, cu pași mici, dar temeinici. Primul pas îl poți face astăzi, oferind bunăvoință și înțelegere celor apropiați.

Horoscop 8 aprilie 2019 – Taur:
In contextul actual vei avea ocazia de a regla relațiile care nu mai funcționează așa cum ai dori, în special cu cei din anturajul apropiat: frați, surori, amici, vecini.

Horoscop 8 aprilie 2019 – Gemeni:
E drept că nu poți controla multe dintre situațiile pe care le trăiești astăzi, dar poate că nici nu e cazul. Poți întoarce situațiile în avantajul tău, dacă vei fi concentrat și atent.

Horoscop 8 aprilie 2019 – Rac:
Cele mai importante planuri de viitor depind de voința altora, de bunăvoința și generozitatea lor. În loc să te stresezi din cauza asta, ai putea să le arăți că meriți să te sprijine.

Horoscop 8 aprilie 2019 – Leu:
Faptul că ai mai multe responsabilități te stimulează să îți vezi de treburi cu mai multă tragere de inimă. Problema e să nu exagerezi, ca să nu devină o sursă de stres insuportabilă.

Horoscop 8 aprilie 2019 – Fecioară:
Poate că ai îndoieli, poate că nici starea de sănătate nu e grozavă, dar ai resursele interioare necesare pentru a-ți regăsi curajul ca să poți munci cu spor.

Horoscop 8 aprilie 2019 – Balanță:
Este o zi foarte potrivită pentru organizare, administrare, repartizare a resurselor de orice fel. Ordinea te va ajuta să îți limpezești și gândurile și dorințele.

Horoscop 8 aprilie 2019 – Scorpion:
Te simți constrâns de obligațiile față de propria familie să renunți la anumite aspirații. Problema e că ți-ai asumat de bunăvoie acele obligații, cel puțin teoretic.

Horoscop 8 aprilie 2019 – Săgetător:
Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să te ocupi de propriile treburi cu simț de răspundere, să faci totul cât poți tu de bine să te bucuri de rezultatele obținute.

Horoscop 8 aprilie 2019 – Capricorn:
Sentimentele sunt cele care îți arată ce e bun pentru tine, dar ai tendința de a respinge mesajul lor. Ai putea ajunge într-un conflict cu tine însuți care nu îți folosește la nimic.

Horoscop 8 aprilie 2019 – Vărsător:
Te preocupă situația familială, ești gata să îți asumi tot ce trebuie pentru ca lucrurile să fie așa cum se cuvine. Indoielile nu ar trebui lăsate să preia controlul.

Horoscop 8 aprilie 2019 – Pești:
Ești pregătit să te ocupi de punerea în practică a unui proiect foarte drag ție. Tot ce faci acum e un fel de sacrificiu foarte nobil, mai greu de înțeles chiar și de către unii apropiați.

Citeşte şi previziunile Uraniei

Citește mai multe despre Horoscop și Horoscop Zilnic pe Libertatea.

Comentarii