Horoscop săptămânal Berbec – 20 – 26 iunie 2020

În ziua de 20 iunie, informație venită la momentul potrivit, care va lămuri o chestiune ori va aduce precizările cuvenite. Întâlniri cu persoane de a căror competență depinde rezolvarea unei probleme personale care, din 26 iunie, vor beneficia de susținerea planetei Venus, care va reveni la mișcarea directă, prin zodia Gemenilor, până pe 7 august a.c.

Între 21 iunie, după ora 0:01, și după-amiaza zilei de 23 iunie, accent existențial pe sectorul casei și al relațiilor de familie. Primul context va fi creat de tranzitul Lunii prin zodia Racului, ceea ce o va transforma într-o Lună puternică, care va introduce ipostaze speciale, legate de relația nativilor în special cu mama.

Pe 21 iunie, la ora 9:41, se va produce Luna Nouă în Rac, asociată cu o eclipsă de Soare inelară. În același moment va avea loc și Solstițiul de vară. Aceste ipostaze vor scoate la lumină aspectele discrete pe care nativii au evitat până acum să le conștientizeze.

Asta însă nu e totul: la începutul zilei de 21 iunie (ora 0:44), Soarele va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita până pe 22 iulie a.c. și va da o greutate specifică relațiilor cu părinții, cu strămoșii, introducând o notă imperativă pe direcția reevaluării educației și a legăturilor cu trecutul lor și al familiei, cu accent pe “rădăcinile” personale (religie, limbă, tradiții). Între 23 iunie, după ora 15:34, și seara zilei de 25 iunie, univers interior incendiat de patimi, dorințe și aspirații. Mare disponibilitate afectivă pentru noi experiențe.

Între 25 iunie, după ora 20:05, și 26 iunie, regrupare dificilă la locul de muncă, tendința de a lăsa lucrurile neterminate, de a le amâna sau, dacă există posibilitatea, de a le delega. Luptă între datorie sau termenele fixe de predare a unei teme de lucru și tendința de a nu se obosi prea mult. Premise publice și profesionale dificile.

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI