MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2018 21:00

Horoscop joi 6 decembrie 2018. Vești bune pentru o zodie

Distribuie

Horoscop joi 6 decembrie 2018. Vezi PREVIZIUNILE COMPLETE pentru fiecare dintre cele 12 zodii!

Horoscop joi 6 decembrie 2018 – Berbec:

Vin vești bune și primele sunt cele legate de planurile de viitor, de un examen sau de o călătorie pe care ți-ai dorit-o foarte mult.

Horoscop joi 6 decembrie 2018 – Taur:

Incep să se lege lucrurile și în cuplu și în alte parteneriate. Se creează un context favorabil pentru semnarea unor contracte, în curând.

Horoscop joi 6 decembrie 2018 – Gemeni:

Iți vine apa la moară la serviciu și asta va contribui și la rezolvarea unor probleme de sănătate sau, cel puțin, la descoperirea unor cauze clare.

Horoscop joi 6 decembrie 2018 – Rac:

Incepe să se facă lumină și în viața ta sentimentală, găsești cuvintele potrivite pentru a ajunge la inima celor dragi, iar acest lucru îți va aduce, cu siguranță, bucurie.

Horoscop joi 6 decembrie 2018 – Leu:

Se clarifică mult mai ușor unele dintre problemele din familie, legate de casă sau de orice alt aspect al traiului comun. Este începutul unei perioade mai senine.

Horoscop joi 6 decembrie 2018 – Fecioară:

Găsești înțelegere la cei din anturajul apropiat, poți negocia sau discuta frumos cu apropiații și vei obține și rezultatele de care aveai nevoie.

Horoscop joi 6 decembrie 2018 – Balanță:

Este posibil să înceapă să apară noutăți în domeniul financiar, să se ia decizii care te avantajează sau să poți recupera mult mai ușor anumite sume.

Horoscop joi 6 decembrie 2018 – Scorpion:

Iți vine mintea la cap și privești cu mirare la comportamentul tău din ultima perioadă și nu prea înțelegi mare lucru. Sunt prea multe exagerări.

Horoscop joi 6 decembrie 2018 – Săgetător:

Pui cap la cap anumite informații și începi să îți formezi păreri solide care vor duce la decizii inteligente, pe care le intuiești de mai mult timp.

Horoscop joi 6 decembrie 2018 – Capricorn:

Abia acum poți evalua corect propunerile unora dintre aliați, prieteni sau rude. Informațiile care ți-au fost ascunse încep să iasă la iveală.

Horoscop joi 6 decembrie 2018 – Vărsător:

Pot să apară informații noi despre rolul pe care îl poți avea într-un grup, la serviciu sau în familie. Este important să fii sincer, în special cu tine însuți.

Horoscop joi 6 decembrie 2018 – Pești:

Ai șansa de a te elibera de povara unor aspirații false, care ajunseseră să te paraziteze. Așa vei putea să îți concentrezi atenția pe ceea ce îți dorești cu adevărat.

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru săptămâna aceasta

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii