Între 22 septembrie, după ora 07:50, și 24 septembrie, la prânz, activități curente în casă și gospodărie, sentimente care revin pe fondul acelorași probleme de familie care tind să devină o povară dar și o piedică în calea celorlalte activități și responsabilități ale nativilor.

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va influența, în bine, sectorul relațiilor parteneriale. Deocamdată, lucrurile pot evolua destul de repede și de confortabil, dialogurile se pot naște firesc și pot decurge armonios sau cu măsură și tact de ambele părți. Moment bun pentru stabilirea principiilor sau a cadrelor generale de evoluție ale unui proiect de viață sau profesional. Relații destul de corecte cu cei care îl vor cerceta sau audia pe câte un nativ.

Între 24 septembrie, după ora 12:20, și 26 septembrie, la prânz, stare de entuziasm, de efervescență creatoare, de disponibilitate spre joc, distracție, competiție mai ales dacă cei tineri vor să se remarce prin succese, performanțe și rezultate de excepție.

Între 26 septembrie, după ora 13:37, și 27 septembrie, muncă, obligații profesionale presante ca termen sau ca exigență; atenție la piedicile pe care le pot pune sau la șicanele pe care le pot juca persoanele ostile lor și despre a căror atitudine și intenție Berbecii nu știu (încă) nimic. În alte cazuri, unii pot intra în panică și se pot enerva frecvent dacă activitatea lor la locul de muncă se desfășoară în condiții de stres. Realitatea le poate alunga niște speranțe sau îi poate pune în fața unei realități care îi dezamăgește. Alteori, un ideal sau o dorință de progres și dreptate pare a intra într-o etapă critică.

Citeşte şi:

În noaptea aceasta am trecut la ora de iarnă 2019. Cum ne afectează schimbarea

Sezonul de toamnă a început. Echinocțiul de toamnă 2019 reprezintă sfârșitul oficial al verii

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută