Între 7 septembrie, după ora 13.38, și începutul zilei de 10 septembrie, se va accentua blocajul mai vechi pe sectorul comunicării, de unde și câteva ipostaze posibile sub forma cărora acesta se poate manifesta: imposibilitatea de a purta un dialog sau de a participa la o ședință, întrunire, discuție sau chiar proces unde este abordată o chestiune de interes personal, dificultatea nativului de a se apăra sau de a furniza (toate) probele necesare soluționării unui litigiu, eliminării unei neînțelegeri care persistă.

Între 10 septembrie, după ora 0.24, și 12 septembrie, la prânz, mici surprize de natură material, dar și un fel de a trece pe lângă un pericol, mai ales dacă Racii vor fi atenți la toate semnalele (mesajele) care le vor parveni pe căi diferite și care îi vor pune în gardă și mai ales dacă în această perioadă, ei vor efectua deplasări sau activități cu grad sporit de risc.

Între 12 septembrie, după ora 12.52, și 13 septembrie, axa celor două case ale comunicării, învățării, valorificării cunoștințelor și a deplasărilor va fi pusă la încercare de cele douăsprezece opoziții generate de planetele în tranzit prin Pești și Fecioară.

De aici, un noian de stări de spirit sau de conștiință marcate de dubii, de erori de judecată sau de percepție, de atașamente mai puțin motivate, de dificultăți în a lua o decizie sau de deziluzii ori de câte ori vor avea impresia că s-au lămurit și când, dintr-odată, li se va revela o altă față a situației abordate. Alții vor încerca să afle adevărul ori să-l consolideze prin decizii, declarații, adeverințe, documente oficiale.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 16 noiembrie 2019. Există riscul unor neînțelegeri cu cei dragi, pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 16 noiembrie 2019. Există riscul unor neînțelegeri cu cei dragi, pentru Raci