Între 7 septembrie, după ora 13:38′, și începutul zilei de 10 septembrie, stare interioară apăsătoare, lipsa unei motivații suficient de mobilizatoare pentru a-i scoate din plictis și apatie, sentiment al inutilității unor gesturi și demersuri, refuz sau ostilitate de a comunica problema care îi frământă celor apropiați, poate, chiar, mic acces de secretomanie. Discrete disfuncții organice legate de fiziologia sistemului osos și a membrelor inferioare (suferință cronică, recuperare greoaie în urma unei intervenții, a unui accident, meteo-sensibilitate, tratament precar).

Între 10 septembrie, după ora 00:24′, și 12 septembrie, la prânz, Luna va tranzita semnul Vărsătorului și le va da celor care s-au născut în această zodie o stare de spirit mult mai bună și diferită față de cea care le-a mohorât zilele anterioare: fantezie, spontaneitate, dorință de a participa, de a răspunde la solicitări și a se implica în activități sociale, de divertisment sau profesionale.

Între 12 septembrie, după ora 12:52′, și 13 septembrie, oarecare beneficiu material și speranța unei rezolvări financiare. Totuși, axa celor două case ale banilor și avantajelor financiare prezintă o latură de care e bine să se țină cont, măcar, din perspectiva celor douăsprezece opoziții care operează pe direcția Pești/Fecioară și care pot ridica probleme de administrare a unor bunuri, de a intra în posesia lor, de a tranșa legal sau administrativ un litigiu patrimonial.

Atenție la tot ceea ce se va petrece în preajma zilelor de 13/14 septembrie și care va indica aspectul important asupra căruia nativii trebuie să se aplece cu responsabilitate. Nu implicați prietenii în chestiunile dvs. materiale.

Fotbaliștii de la FCSB au avut un șoc când au ajuns la baza din Berceni! Ce făceau Bogdan Vintilă și Alexandru Tudor
GSP.RO

Fotbaliștii de la FCSB au avut un șoc când au ajuns la baza din Berceni! Ce făceau Bogdan Vintilă și Alexandru Tudor

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții
HOROSCOP

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții