Între 7 septembrie, după ora 13:38′, și începutul zilei de 10 septembrie, stare interioară apăsătoare, lipsa unei motivații suficient de mobilizatoare pentru a-i scoate din plictis și apatie, sentiment al inutilității unor gesturi și demersuri, refuz sau ostilitate de a comunica problema care îi frământă celor apropiați, poate, chiar, mic acces de secretomanie. Discrete disfuncții organice legate de fiziologia sistemului osos și a membrelor inferioare (suferință cronică, recuperare greoaie în urma unei intervenții, a unui accident, meteo-sensibilitate, tratament precar).

Între 10 septembrie, după ora 00:24′, și 12 septembrie, la prânz, Luna va tranzita semnul Vărsătorului și le va da celor care s-au născut în această zodie o stare de spirit mult mai bună și diferită față de cea care le-a mohorât zilele anterioare: fantezie, spontaneitate, dorință de a participa, de a răspunde la solicitări și a se implica în activități sociale, de divertisment sau profesionale.

Între 12 septembrie, după ora 12:52′, și 13 septembrie, oarecare beneficiu material și speranța unei rezolvări financiare. Totuși, axa celor două case ale banilor și avantajelor financiare prezintă o latură de care e bine să se țină cont, măcar, din perspectiva celor douăsprezece opoziții care operează pe direcția Pești/Fecioară și care pot ridica probleme de administrare a unor bunuri, de a intra în posesia lor, de a tranșa legal sau administrativ un litigiu patrimonial.

Atenție la tot ceea ce se va petrece în preajma zilelor de 13/14 septembrie și care va indica aspectul important asupra căruia nativii trebuie să se aplece cu responsabilitate. Nu implicați prietenii în chestiunile dvs. materiale.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 16 noiembrie 2019. Există riscul unor neînțelegeri cu cei dragi, pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 16 noiembrie 2019. Există riscul unor neînțelegeri cu cei dragi, pentru Raci