Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Vărsător pentru perioada 14 - 20 septembrie 2019
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Vărsător pentru perioada 14 - 20 septembrie 2019

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Vărsător pentru perioada 14 – 20 septembrie 2019

Între 14 și începutul zilei de 15 septembrie, continuă starea de bine, de relaxare sau de disponibilitate pentru evadarea din contingent prin preocupări care să-le mute atenția și sensibilitatea spre alte categorii de bucurii și împliniri: cultură, artă, sport, manifestarea nestingherită a personalității, cultivarea unei vocații, dragoste, aventuri, jocuri și speculații.

În ziua de 14 septembrie, planetele Mercur și Venus vor intra în zodia Balanței și, până în octombrie a. c., se vor plasa în chip strălucit, în sectorul gândirii, ideației, vieții intelectuale, progresului prin spor al minții și învățăturii sau prin consistența crezurilor superioare. Ar trebui să urmeze o perioadă de împlinire prin specularea acelor situații care se integrează organic și fericit pe direcția de viață dorită și construită de către Vărsători.

Luna Plină în Pești din 14 septembrie le-ar putea tăia aripile viselor pe care și le-au făcut în legătură cu un câștig, ei ar putea fi dezamăgiți, enervați, aduși la exasperare de tacticile de „învăluire” ale celor implicați, la rândul lor, în obținerea unui beneficiu din același bun comun încă nedefalcat pe cote părți conform legii.

Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, sectorul sănătate nu se arată a fi nici mai bun, nici mai rău decât până acum. Ies din discuțiile secvențele care privesc sănătatea generate de relațiile individuale pe care tranzitele momentului le vor face cu predispozițiile astrale primite de nativ în momentul nașterii.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie sunt de evitat dialogurile pe teme importante sau implicarea, prin acceptări definitive ale unei oferte: undeva s-ar putea insinua o constrângere sau exercita abuziv autoritatea cuiva. Începând cu 20 septembrie, disponibilitatea celor născuți în Vărsător de a se distra, de a se bucura de aventurile spirituale sau sufletești.

Close
Închide
  Close