MENIU CAUTĂ
31 Iul. 2018 10:47

Horoscopul lunii august 2018. Află dacă ești printre zodiile norocoase

Distribuie

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii august 2018 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste

Berbec

August este o lună benefică pentru tine şi ar trebui să profiţi de orice ocazie se iveşte. O călătorie în interes de serviciu sau o petrecere organizată de firmă îţi poate aduce o dragoste nouă. Orice schimbare este binevenită, așa că nu te mai gândi la riscuri! Profită de orice îți oferă clipa prezentă, te sfătuiesc astrele în horoscopul lunii august.

Scorpion

Înnoieşte-ţi garderoba şi pregăteşte-te pentru distracţii. Invitaţiile la petreceri vor curge! Risipeşti repede banii de care dispui la începutul lunii, dar întâlnirile cu prietenii vor compensa cheltuielile exagerate. Vestea cea mai bună este că vei fi pregătită să descoperi din nou dragostea și Venus îți va oferi mai multe alegeri.

Vărsător

Un simplu flirt se poate transforma într-o relaţie serioasă, care te va obliga să îţi schimbi priorităţile pentru tot restul anului. Dacă eşti pregătită pentru viaţa în doi, luna august este un test serios pentru amândoi. Veţi avea destule obstacole de trecut, dacă vreţi să vă mutaţi împreună sau să vă logodiţi.

Zodiile norocoase în carieră

Taur

Muncă şi iar muncă, dar şi rezultatele vor fi pe măsură. În prima decadă a lunii, dacă nu pleci în concediu, vei fi nevoită să preiei responsabilităţile altor colegi de birou. Pune-ţi imaginaţia la încercare şi vino cu idei noi ca să te faci remarcată. Spre sfârşitul lunii, va veni și răsplata.

Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Comentarii