Muşchiuleţ de porc 400 g
Usturoi 3 g
Piper mix, zdrobit cu granulaţie mare 3 g
Roşii 200 g
Salată mixtă 100 g
Busuioc 5 g
Ulei de măsline 50 g
Sare cu amestec de plante aromate 2 g
Lămâie 50 g
Mod de preparare:
Muşchiuleţul de porc se rumeneşte în uleiul de măsline în care s-a prăjit dinainte usturoiul (astfel, uleiul capătă o aromă uşoară de usturoi). În aceeaşi tigaie, se rumenesc foarte puţin şi roşiile tăiate felli mari. Se presară carnea cu piperul măcinat cu granulaţie mare şi se introduce la cuptor pentru 10 minute (cuptorul încins la 200 ˚C). După coacere, se lasă să se răcească. Busuiocul se taie mărunt, se amestecă cu uleiul de măsline, sucul de la lămâie şi sarea cu verdeţuri. Cu acest dressing se asezonează salata.
Muşchiul de porc tăiat felii se serveşte cu salata şi roşiile rumenite.
Măcelarii Selgros pregătesc zilnic o gamă largă de produse din carne, potrivite cu orice reţetă fie ea simplă sau sofisticată pe care te gândeşti să o încerci. Poţi alege de la piese de porc cu sau fără os, afumături, articole rotisate şi prăjite, piese de porc feliate şi condimentate, preparate din carne, mici formaţi şi pastă de mici, piese de vită/viţel dezosate, carne tocată, cârnaţi proaspeți în maţ de porc sau oaie și pui.
Selgros şi Chef Cezar Munteanu îţi urează spor la gătit şi poftă bună!
Recomandări
Cum vor liberalii să schimbe legea ca să ajungă Klaus Iohannis senator. Președintele ar putea candida fără a fi nevoit să demisioneze SURSE