MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2018 12:11

Saturn e retrograd de azi! Câteva zodii care primesc o lecție dură de viață!

Distribuie

Saturn este unul dintre cele mai dificile astre. El aduce întârzieri, pierderi, eșecuri, restricții, dar reușește prin obstacolele pe care ni le scoate în cale să ne modeleze, să ne învețe, să ne facă mai puternici și să ajungem la succes. Când este retrograd, unele zodii primesc o lecție dură de viață, dar influența lui va fi în cele din urmă benefică.

Zodia Berbec și Saturn retrograd

Pentru Berbeci, retrogradarea lui Saturn înseamnă o perioadă lungă de încercări, eșecuri, întoarceri și refaceri. Marele astru este în Casa carierei și îi obligă pe Berbeci să revină asupra unor decizii legate de locul lor de muncă și de profesia care li se potrivește cel mai bine.

Dacă în ultimii ani Berbecii au fost nemulțumiți de munca lor și de meseria pe care și-au ales-o, acum este timpul să se gândească la un alt domeniu. Saturn le scoate în cale provocări, dar și șansa de a găsi altceva, mai potrivit pentru ambițiile și visurile lor.

Berbecii care au o afacere proprie sau care au o funcție de conducere pot primi o lecție dură de viață. Vor trece printr-un eșec usturător ca să își dea seama unde greșesc și apoi să se îndrepte către soluțiile bune, care îi vor ajuta pe viitor.

Nativii Raci primesc o lecție dură de viață în cuplu

Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii