MENIU CAUTĂ
23 Sep. 2009 16:06

Slăbiţi mai uşor dacă nu aveţi orgasm

Distribuie

Se ştie că sexul reduce calorii. Nu pentru că ar fi un fel de ucigător de grăsime propriu-zis, ci pentru că implică mişcare, ceva transpiraţie şi aşa ajungi să beneficiezi şi de plăcere şi de sport într-un singur ambalaj. Ei bine, se pare că ar fi preferabil să o lăsaţi mai uşor cu plăcerea dacă practicaţi amorul drept metodă de a da jos kilogramele în plus.

Redactorii de la revista Manolith au prezentat un fel de grafic în care explicau activităţile care au loc în timpul sexului şi câte calorii „mănâncă” fiecare. Mai în glumă, mai în serios, se pare că dacă ai orgasm tai de pe listă 112 calorii. În schimb, dacă doar te prefaci din răsputeri pentru a părea cât mai sincer şi extaziat ai parte de mai multe calorii distruse: vreo 315.

Lăsând gluma la o parte, nimeni nu face sex pentru ca să slăbească. Sau or fi unii care fac asta. În orice caz, până la urmă, dacă ai orgasm de la sine nu te forţezi deloc. În schimb, când te prefaci trebuie să depui ceva muncă aşa că, informaţiile, chiar dacă sunt pentru amuzament, au în spate un suport cât se poate de real.

Comentarii