10 Mar. 2016 07:26 , de Livia Lixandru

A rupt tăcerea! Nu o să-ţi vină să crezi de când nu a mai primit Cristina Spătar un mesaj de dragoste de la soţul ei!

Distribuie

Cristina Spătar a făcut dezvăluiri incredibile despre căsnicia ei cu Alin Ionescu. Vedeta a rupt tăcerea şi a recunoscut că nu a mai primit un mesaj de dragoste de la soţul ei de foarte mult timp.

Cântăreaţa a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru BideoBlogulMireselor.ro că ultima oară când soţul ei i-a dat un mesaj de dragoste a fost acum trei luni.

cristina-spatar-alin-ionescu

„Mesaj se dragoste, nu mai ştiu, cred că acum trei luni… Pe telefon, ceva cu te iubesc şi după mesajul ăla am avut o discuţie şi asta e. Cred că mai poţi să iubeşti şi să fii iubit, dar nu cred că asta durează. La un moment dat, unul dintre ei se duce şi în clipa în care unul pleacă şi calcă strâmb, logic că începe să scârţâie şi se rupe”, spune ea.

Cristina recunoaşte că au fost oameni care au sfătuit-o să nu divorţeze şi să încerce să îşi salveze căsnicia. „Duhovnicul meu mi-a zis să nu divorţez şi să nu renunţ, să fiu alături, să demonstrez că sunt bună, sunt un om bun. Oamenii în vârstă cu care îmi petreceam toată ziua îmi spuneau că nu există bărbat fidel şi eu spuneam că nu se poate, că soţul meu este fidel, că toţi bărbaţii mi-au fost fideli. De unde? Nu e aşa”, a încheiat artista.

Comentarii
← Inchide