15 Feb. 2018 11:52

Cine ar putea să îi ia locul Andreei Mantea la emisiunea „Se strigă darul”, de la Kanal D. Motivul pentru care bruneta a renunțat | FOTO

Distribuie

Andreea Mantea nu mai apare la emisiunea "Se strigă darul", de la Kanal D, iar acum s-a aflat cine ar putea să o înlocuiască și să prezinte show-ul alături de Mihai Mitoșeru.

Andreea Mantea a prezentat emisiunea „Se strigă darul”, de la Kanal D, alături de actorul Mihai Mitoșeru. Însă, bruneta nu va mai apărea la această emisiune, rămânând să se ocupe doar de show-ul pe care îl moderează alături de Victor Slav la același post de televiziune.

Potrivit click.ro, Kanal D a început deja castingul pentru a o găsi pe înlocuitoarea Andreei Mantea, la preselecții prezentându-se 10 vedete din lumea televiziunii de la noi.

Printre cele preferate să îi ia locul la emisiunea respectivă Andreei Mantea se află, potrivit sursei citate, cântăreața Andreea Bănică, care de altfel a și moderat emisiunea „Bravo, ai stil” de la Kanal D, și Rocsana Marcu, care de anul trecut a rămas fără emisiune la TV.

Motivul principal pentru care Andreea Mantea nu mai prezintă emisiunea „Se strigă darul” este că vedeta își dorește să petreacă cât mai mult timp în compania fiului ei, David.


Citește și: VIDEO | Laura Codruța Kovesi: „Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Asistăm la un festival disperat al inculpaților'


 

Loading...
Comentarii