EXCLUSIV / Amalia Năstase nu vrea să-și lase fiicele prea mult în preajma lui Brigitte. Ilie Năstase e privat de anumite momente cu copiii lui

13 februarie 2017 23:30

Amalia și Ilie Năstase au declarat că se înțeleg mult mai bine de când nu mai formează un cuplu și că pot vorbi deschis despre orice lucru care are legătură cu fiicele lor. Cu toate acestea, Amalia nu este deloc deschisă atunci când vine vorba ca fostul tenismen, astfel că Amalia Năstase nu-și lasă fiicele în preajma lui Brigite, refuzând să i le dea pe Alessia și Emma în casa în care locuiește cu actuala lui soție.

Deși are cinci copii, Ilie Năstase se simte cel mai legat de fiicele cu Amalia Năstase: Alessia și Emma. Cu toate acestea, după divorț, întâlnirile cu ele au fost oarecum limitate. Se pare că Amalia nu le vrea pe micuțele ei în preajma lui Brigitte și a copiilor ei. Fostul mare tenismen a povestit că, în urmă cu câțiva ani, cântăreața Adriana Antoni i-a propus să joacă în videoclipul piesei „A zis tata către mine”, propunere pe care a acceptat-o.

Amalia Năstase nu-și lasă fiicele în preajma lui Brigitte

Deși filmările au avut loc în casa în care locuiește alături de Brigitte, Năstase și-ar fi dorit enorm ca alături de el în clip să fie și cele două fiice ale lui, lucru care nu s-a întâmplat. Amalia Năstase nici nu a vrut să audă de așa ceva, astfel că Ilie a filmat alături de copiii lui Brigite. Chiar dacă au trecut mai bine de trei ani de la filmări, Ilie își aduce aminte și acum cu regret. „Trebuia să filmez atunci cu fiicele mele”, i-a spus tenismenul Adrianei Antoni. „E, lăsați că ați filmat cu un băiat și o fetiță superbă”, a completat cântăreața, făcând referire la cei doi copii ai lui Brigitte.  Deși de-a lungul timpului actuala lui soție a încercat să se apropie de fetele lui Ilie Năstase, relația cu ele nu a fost una dintre cele mai bune.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro