MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 15:57

Gabriela Cristea, atacată pe internet. Reacția virulentă a vedetei

Distribuie

Gabriela Cristea a fost atacată pe internet de către o femeie care a luat-o la rost despre tratamentele de fertilizare pe care vedeta le-ar fi făcut.
Gabriela Cristea este mămica unei fetițe pe nume Victoria, din mariajul pe care îș are cu muzicianul Tavi Clonda.

Prezentatoarea de televiziune a fost luată la întrebări de o femeie, pe o rețea de socializare, vizavi de tratamentele de pe care le-ar fi făcut pentru a rămâne însărcinată.

„Îți cer ajutorul. te rog să mi-l dai, dacă nu cer prea mult. la ce clinică și la ce doctor ai fost pentru tratamentul de a rămâne însărcinată”, a întrebat-o femeia respectivă pe Gabriela Cristea.

Aceasta a răspuns: „Draga mea, nu vreau să te dezamăgesc, dar la mine nu a funcționat niciun tratament și te rog să mă crezi că am urmat câteva. Din fericire pentru mine a funcționat natura”.

Femeia respectivă a insistat și a atacat-o pe Gabriela Cristea: „Am ascultat declarațiile dumneavoastră din momentul în care s-a prins sarcina în mod „natural”, afirmând că era ultima încercare… deci? Mă rog!”

Vedeta de televiziune, care locuiește într-o vilă de 200.000 de euro, a reacționat categoric: „Doamnă, vă rog să îmi arătați acele declarații. Vorbiți prostii, nu am cum să spun un lucru care nu mi s-a întâmplat. Niciodată nu am avut o problemă din a recunoaște că fac tratament pentru copil la momentul la care am făcut. este adevărat că nu am discutat foarte mult pe această temă pentru că mi s-a părut o situație mult prea intimă și dureroasă (femeile care au trecut prin experiențe similare știu ce zic), dar nu am cum să le „vând” doamnelor care își doresc să aibă un copil nu știu ce tratamente sau să le dau speranțe deșarte în condițiile în care ele chiar se agață de orice asemenea situație. Vă rog să vă păstrați bunul simț și să nu mai faceți afirmații pe care să mi le atribuiți pentru că habar nu aveți câte speranțe puteți nărui. În rest, vă doresc sănătate multă și sper să nu treceți prin așa situație”.


Citește și: VIDEO | De Ziua Îndrăgostiţilor, aşa se spune „Te iubesc!' în alte limbi


 

Loading...
Comentarii