22 Iul. 2017 17:43

Mesajul dureros al Andreei Bănică după moartea compozitorului Dumitru Lupu. „Mi-ați susținut talentul”

Distribuie

Andreea Bănică a transmis un mesaj de condoleanțe după moartea compozitorului Dumitru Lupu.

Muzica românească este în doliu după dispariția compozitorului Dumitru Lupu. Andreea Bănică a transmis și ea un mesaj de condoleanțe.

Dumitru Lupu a fost unul dintre cei mai cunoscuți compozitori din țara noastră, care de-a lungul anilor, a lansat numeroase șlagăre.

Dumitru Lupu a încetat din viață sâmbătă, 22 iulie 2017, la ora 5:00 dimineața, chiar în ziua în care partenera sa de viață, cu care are o fiică, Dumitrana, împlinea 50 de ani.

Ultimul mesaj postat de Dumitru Lup pe contul său de pe o rețea de socializare, făcea referire la dușmani.

Dispariția lui Dumitru Lupu este regretată de foarte mulți artiști de la noi, printre care și de cântăreața Andreea Bănică.


Te-ar putea interesa și: Povestea de dragoste dintre Dumitru Lupu și Ileana Șipoteanu. Compozitorul a murit chiar de ziua soției lui


Mesajul dureros al Andreei Bănică după moartea compozitorului Dumitru Lupu. A făcut publică o fotografie cu acesta și soția sa

„Maestre, mă înclin în fața dumneavoastră pentru șlagărele pe care ni le-ați dăruit de-a lungul vieții! Vă mulțumesc pentru șansa de a cânta la teatrul Fantasio-Constanța și pentru că mi-ați susținut talentul. Dumnezeu să vă odihnească! Cu siguranță nu vă vom uita ?
Ileana, Dumitrana…condoleanțe!”, a sscris Andreea Bănică pe internet.

Artista a însoțit mesajul de o fotografie în care Dumitru Lupu apare alături de cea care i-a fost parteneră de viață din 1993 până la moartea sa, interpreta de muzică ușoară Ileana Șipoteanu.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Ce regim îl așteaptă pe Cristi Boureanu după eliberare. Trebuie să recupereze lunile de detenție


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Reacția lui Liviu Dragnea după apariția scrisorii nemulțumiților din PSD
Loading...
Comentarii