23 Sep. 2017 21:00

De la Spitalul de Urgență, la Starea Civilă. Vali Crăciunescu renunță la burlăcie, la 44 de ani

Distribuie

Vali Crăciunescu se însoară. După ce a cerut-o de soție pe iubita sa de mai multe ori și în felurite moduri, Irina Popa i-a confirmat recent că este pregătită să-i devină nevastă și să-i poarte numele.

Solistul nedespărțit de acordeon va îmbrăca pentru prima oară costumul de ginerică la 44 ani. Cei doi își vor uni destinele pe 15 octombrie. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu patru ani și a continuat într-un mod admirat de prietenii celor doi, departe de lumina reflectoarelor. Amândoi sunt părinți de fete, din relații anterioare și această experiență i-a apropiat destul de mult, învățând unul de la altul. Nu de puține ori, Irina, care va deveni Crăciunescu, și-a aplaudat și încurajat viitorul soț la concerte, iar el, păstrându-i discreția, a complimentat-o de pe scenă, în timpul concertelor.

Vali Crăciunescu se însoară pentru prima oară

Vara acesta, în care Vali Crăciunescu a fost cantonat la mare, fiind responsabil cu buna dispoziție muzicală a mii de turiști pe săptămână, cei doi au stat mai mult despărțiți. Poate că și această situație a grăbit luarea deciziei de a-și uni destinele. Invitații nu vor cânta curând ”Trăiască berea”, succesul ce l-a făcut celebru pe Vali Crăciunescu din perioada când evolua în formația Spitalul de Urgență, căci mirele și mireasa au de gând să facă nunta la o altă dată.


Citește și:

VIDEO EXCLUSIV/ Anca Serea și Adi Sînă au propriul reality-show. „Bugetul familiei se duce în aparatură”

Loading...
Comentarii