MENIU CAUTĂ
08 Noi. 2016 17:48

Adriana Bahmuțeanu, mesaj emoționant pentru cei doi băieți. „Când v-am adus pe…”

Distribuie

Adriana Bahmuțeanu, mesaj emoționant pentru cei doi băieți ai ei și ai lui Silviu Pigoană, care astăzi sărbătoresc Sfânții Mihail și Gavril. Vedeta a făcut publică o fotografie în care apare alături de Mihai Maximus și Eduard Gabriel.

Adriana Bahmuțeanu, mesaj emoționant pentru cei doi băieț, cu ocazia Sfinților Mihail și Gavril. Prezentatoarea tv le-a mărturisit acestora prin intermediul contului de socializare, cât de mult înseamnă pentru ea.

Adriana Bahmuțeanu, mesaj emoționant pentru cei doi băieți

Adriana Bahmuțeanu, mesaj emoționant. „Pentru voi trăiesc”

Când v-am adus pe lume m-am gândit că cel mai minunat eveniment ar fi ca în fiecare an să vă sărbătoriți ziua numelui împreună, de Sfinții Mihail și Gavril! Pentru voi trăiesc, pentru voi mi-aș da viața și datorită vouă existența mea are un sens! La mulți ani iubitii mei Mihai Maximus si Eduard Gabriel și să știți că vă iubesc pana la ultima galaxie și inapoi! Vreau să aveți noroc si sanatate, o copilarie fericita și lipsita de griji și să ajungeti oameni mari și de succes!!! La mulți ani puii mei frumoși !!!', a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul de socializare.

 

Loading...
Comentarii