18 Mai. 2018 10:57

Cum arată iubita lui Cezar Ouatu. Andreea Vilău și artistul trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Distribuie

Cum arată iubita lui Cezar Ouatu. Artistul, care trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Vilău, de aproape trei luni, este fericit și vorbește pentru prima oară despre cea care i-a cucerit inima.

Până acum, Cezar a fost extrem de discret cu viața personală, însă acum recunoaște că este îndrăgostit și fericit.

“Sunt în oraşul meu natal. Suntem într-o relaţie foarte frumoasă, ne iubim reciproc. Eu îmi asum acest lucru. Suntem îndrăgostiţi şi avem o poveste frumoasă de dragoste. (…) Ea este cunoscută pe zona de frumuseţe. Cred că orice femeie asumată… da, a fost o perioadă foarte frumoasă de cucerire, nu pot să vorbesc aşa. I-am cântat. Am învăţat-o să cânte la pian. Iar ea m-a învăţat să mă îngrijesc mai mult, începând de la a nu-mi mai roade unghiile, la cum să mă îmbrac. Am schimbat total stilul. Fix de ziua mea Dumnezeu mi-a scos în cale acest cadou. Nu este nimic mai frumos în această lume decât să întâlneşti o persoană alături de care să te simţi în largul tău. Mă văd mai departe decât când am avut o relaţie de ani buni, mai departe decât aş putea să îmi imaginez”, a spus Cezar Ouatu la Antena Stars.

Citește și

INTERVIU VIDEO / Teodor Meleşcanu: Poziţia României în UE nu va fi afectată de scandalul privind mutarea ambasadei la Ierusalim

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, sâmbătă, 26 mai 2018. Săgetătorii cheltuiesc fără măsură
Loading...
Comentarii