Gabriela Cristea i-a interzis lui Tavi Clonda să intre în bucătărie! De când s-a măritat, a devenit teritoriul ei!/ VIDEO EXCLUSIV/

27 septembrie 2016 17:55 De: ,

Pasiunea vedetei Kanal D pentru gătit nu este de azi, de ieri, dar vedeta a luat o decizie radicală. Gabriela Cristea i-a interzis lui Tavi Clonda să intre în bucătărie, acela fiind locul în care doar ea se poate desfășura în voie.

Prezentatoarea emisiunii “Te vreau lângă mine” este o gospodină desăvârșită acasă. Brunetei îi place să îmbunătățească rețetele clasice, iar rezultatele sunt pe măsura așteptărilor. Tavi Clonda are numai cuvinte de laudă la adresa ei, deși recunoaște deschis că el are interzis la…bucătărie.

“Înainte să fiu cu ea, găteam. Nu mai am loc în bucătărie, bine, nu pot să zic că mă plâng, pentru că gătește foarte bine, dar poate, uneori, când o să fie ea obosită sau ceva, mai fac și eu câte ceva. Dar mi-am ieșit un pic din mână, recunosc”, a declarat, pentru Libertatea, Tavi Clonda.

Gabriela Cristea nu îl mai lasă pe Tavi Clonda să gătească

Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Gabriela Cristea i-a interzis lui Tavi Clonda să gătească, dar ea e inspirată… seara

Dacă pentru multe femei gătitul e o corvoadă, pentru Gabriela Cristea este o adevărată plăcere. “Nu îmi aduc aminte cum mi-am descoperit pasiunea asta, dar mă calmează. Niciodată nu gătesc că trebuie și chiar mă enervează dacă trebuie. Am momente când e 10 seara și mă vezi o dată că scot o cratiță. Mi-a venit acum o idee și mă apucă 12 noaptea trăbăluind la prăjituri”, a declarat, pentru Libertatea, Gabriela Cristea. Vedeta susține că se bucură nespus când vede reacțiile oamenilor din jur după ce gustă din preparatele ei. “Știi cum sunt? Deci sunt cu farfuria sau cu tava de prăjituri și îi întreb pe toți: ‹‹Te rog, gustă! Îți plac? ››Și sunt așa, zici că dau examen. Eu nu mănânc. Mie îmi place să scot produsul finit, îmi plac și mie lucrurile fine, dar mai mult îmi place mâncarea sărată decât dulciurile”, a conchis ea.

Citește și:

EXCLUSIV/ Gabriela Cristea și-a testat organismul după o abstinență de 3 ani: “M-a luat cu leșin…”

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro